«Μάχες» σε Ξάνθη και Καβάλα για το καλύτερο φινάλε

ball-periergiΝα βάλει «φρένο» στο σερί των ατυχών αποτελεσμάτων θέλει ο Μαντουλίδης ο οποίος θα αντιμετωπίσει στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής, της τελευταίας του πρώτου γύρου, την Ασπίδα Ξάνθης. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από δύο συνεχείς ήττες και θέλουν να κλείσουν το πρώτο μισό του πρωταθλήματος με μια σημαντική επιτυχία απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως η Ξάνθη που με τις έξι συνεχόμενες νίκες της έχει φτάσει αισίως στην τρίτη θέση!

Το Ανατόλια θα διεκδικήσει την 12η νίκη που θα το κρατήσει στη κορυφή, κόντρα στους μαχητικούς Τιτάνες Δράμας οι οποίοι από την πλευρά τους αναμένεται να αγωνιστούν και πάλι με αρκετές απουσίες ενώ η Ευκαρπία φιλοδοξώντας να επιστρέψει στη θέση της(θα παίξει ρόλο βέβαια και το παιχνίδι στο κολέγιο) θα

αγωνιστεί εκτός έδρας απέναντι στον Μακεδονικό. Οι «πράσινοι» με την επιστροφή του Δημήτρη Μπουσβάρου στον πάγκο του έχουν επιστρέψει στις επιτυχίες και σίγουρα θα προσπαθήσουν πολύ απέναντι στον μεγάλο τους αντίπαλο.

Επιστροφή στις νίκες είναι ο μοναδικός σκοπός το Ζέφυρου στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αγία Βαρβάρα Καβάλας, να δημιουργήσει ένα νέο σερί επιτυχιών θα διεκδικήσει η Κομοτηνή με αντίπαλο αυτή τη φορά την ΜΕΝΤ, ενώ εύκολο αναμένεται να είναι το απόγευμα για τον Ιωνικό Ιωνίας που υποδέχεται τον Απόλλων Αρναίας.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Μακεδονικός – Ευκαρπία (Μακεδονικού, 18:00)
Ανατόλια – Τιτάνες Δράμας (Ανατόλια, 18:00)
Ιωνικος Ιωνίας – Απόλλων Αρναίας (Ιωνίας, 18:00)
Ασπίδα Ξάνθης – Ματουλίδης (Εύμοιρου, 18:00)
ΑΓ. Βαρβάρα – Ζέφυρος (ΔΑΚ Ποταμουδιών, 18:00)
ΜΕΝΤ – Κομοτηνή (ΜΕΝΤ, 18:00)
ρεπό ο Εθνικός Αλ/πολης