Έξοδοι που μπορεί να κρύβουν κινδύνους για Ανατόλια, Ευκαρπία

ball-periergiΝα… περάσει τις «εξετάσεις» άλλη μια αγωνιστική θέλει το Ανατόλια που αγωνίζεται στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 2ου γύρου μέσα στον Μακεδονικό και με νίκη το κολέγιο θα παραμείνει μόνο πρώτο ενώ να μην τριτώσει το «κακό» αλλά να παραμείνει στις δύο ήττες, αυξάνοντας ταυτόχρονα τις νίκες της, φιλοδοξεί η Ευκαρπία στο παιχνίδι με τον μαχητικό Ιωνικό Ιωνίας.

Στη πρεμιέρα πάλεψαν πολύ και αυτή τη φορά θέλουν να πάρουν και τη νίκη οι Τιτάνες Δράμας μαζί με την καλή εμφάνιση και θα προσπαθήσουν να το πετύχουν αυτό κόντρα στην ανεβασμένη Ασπίδα Ξάνθης ενώ να αυξήσει το νικηφόρο του σερί θέλει ο Ζέφυρος απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που πάντα προσπαθεί αλλά στο τέλος… πάντα κάτι γίνεται και το ροζ φύλλο αγώνος δεν είναι στις βαλίτσες τους. Με το πιο εύκολο έργο γι΄αυτή την εβδομάδα (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) να το έχει η Αγ. Βαρβάρα Καβάλας η οποία θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Αρναίας.

Σε άλλες εποχές αυτό θα ήταν ένα μεγάλο τοπικό ντέρμπι, αυτή τη περίοδο όμως τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Το κοινό είναι ότι και οι δύο ομάδες χρειάζονται άμεσα και έντονα τους δύο βαθμούς της νίκης. Ο Μαντουλίδης, αν και έφτασε πολύ κοντά στη νίκη κόντρα στην Αγ. Βαρβάρα, έχει να γνωρίσει τη χαρά της επιτυχίας από τις 22 Δεκεμβρίου και την 10η να «σπάσει το ρόδι» και να πάρει τη πρώτη της νίκη παραμένει στη τελευταία θέση αφού ακόμη δεν έχει πάρει δεύτερο ροζ φύλλο αγώνος. Όλα αυτά σημαίνουν ότι αμφότερες οι ομάδες θα παλέψουν πολύ σκληρά για να ξεπεράσουν εκτός από τον αντίπαλο, τις δυσκολίες τους αλλά και την ψυχολογία που σίγουρα δεν είναι και στο καλύτερο σημείο για τους πολυπόθητους δύο βαθμούς.

Το πρόγραμμα  της 14ης αγωνιστικής:

Μακεδονικός-Ανατόλια (Μακεδονικού, 18.00)
Ευκαρπία-Ιωνικός Ιωνίας  (Ευκαρπίας, 18.00)
Τιτάνες Δράμας-Ασπίς Ξάνθης (ΔΗΓΑ Δράμας, 18:00)
Απόλλων Αρναίας-Αγ. Βαρβάρα Καβάλας (Αρναίας, 18.30)
Μαντουλίδης-ΜΕΝΤ (Μαντουλίδη, 18.00)
Ακτή Ζέφυρος-Εθνικός Αλεξ/πολης (ΔΓ Περαίας, 16.00)