liagkas-thrasivoulosΗ Κοζάνη αποδείχτηκε δύσκολη έδρα για τον Φοίνικα, καθώς οι Λαρισινοί γνώρισαν μόλις τη δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα. Ο Θρασύβουλος Λιάγκας μίλησε στο επίσημο σάιτ των Διόσκουρων για το συγκεκριμένο παιχνίδι τονίζοντας πως οι παίκτες του πήγαν στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας για… τουρισμό!

– Κόουτς συγχαρητήρια για την εμφάνιση. Ποιος ήταν ο παράγοντας που καθόρισε το αποτέλεσμα;

«Εμείς ήρθαμε για… τουρισμό εδώ. Οι παίκτες μου ήταν αλλού, πιστεύανε ότι επειδή είναι πρώτοι στν βαθμολογία θα κερδίσουνε εύκολα όλα τα παιχνίδια. Οι Διόσκουροι βγάλανε πολύ ενέργεια θέλανε την νίκη πολύ περισσότερο από εμάς. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και τους εύχομαι καλή συνέχεια».

Υπήρξε κάποιος παίκτης των Διόσκουρων που σας δημιούργησε κάποιο πρόβλημα;

« Όχι. Η ομάδα της Κοζάνης έκανε αυτό που κάνει σε κάθε παιχνίδι, έπαιξε σκληρή άμυνα. Απλά εμείς θεωρούσαμε ότι με ατομικές ενέργειες μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Εάν όμως δεν βγάλεις ενέργεια και πάθος και δεν κάνεις τα πράγματα που πρέπει στην επίθεση δεν έχεις αποτέλεσμα».

– Ποιοι πιστεύετε ότι θα είναι οι πρώτοι τρεις στη βαθμολογία;

«Θεωρώ ότι έχουμε τον 1ο λόγο για την άνοδο παρά αυτήν την ήττα. Ήμαστε 1οι στην βαθμολογία τώρα και εκεί θα τελειώσουμε. Ο Παλαμάς αν δεν κάνω λάθος βάσει προγράμματος έχει καλύτερη τύχη και θα τελειώσει 2ος , η Κοζάνη με την εικόνα της δικαιούται την 3η θέση, αν όμως κερδίσει μέσα στον Παλαμά τότε θα ανατρέψει τα δεδομένα και θα πάρει την 2η θέση».