apollon arxaias korinthou logoΤην παραίτησή του υπέβαλλε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου, Παναγιώτης  Μεταξάς την οποία και γνωστοποίησε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook. Μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Μεταξάς αναφέρει πως δεν δέχεται να συμβιβαστεί και για το λόγο αυτό αποχωρεί από τη θέση του προέδρου.

Αναλυτικά:

«Το μπάσκετ είναι μια γιορτή. θα πρέπει να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι που και καταφέραμε ότι μπόρεσε ο καθένας μας σε ένα ούτως η άλλως δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και που είχαμε έως τώρα στο 1ο όμιλο της Γ εθνικής.
Δύσκολη χρονιά και πρωτόγνωρη για εμένα , βάζω στην άκρη τις απογοητεύσεις μου, ό,τι έκανα όμως το έκανα με απόλυτη συνείδηση και γνώση.Ήθελα να προσφέρω και πρόσφερα.

Κρατάω τις χάρες και ιδιαίτερα τη κατάκτηση του Πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΚ την δημιουργία ακαδημιών και τις καλές στιγμές που περάσαμε μέσα στην σεζόν στην ιστορική για τον σύλλογο συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική.

Ευχαριστώ αυτούς που με βοήθησαν ειδικά τον Σταύρο Δανιήλ. Το ερασιτεχνικό Μπάσκετ στηρίζεται κυρίως από λίγους παράγοντες πολλές φορές 2-3 άτομα σε μια ομάδα, τους χορηγούς, τον Δήμο Κορινθίων τους ευχαριστούμε που βοήθησαν σε τέτοιους δύσκολους καιρούς και την τοπική κοινωνία . Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες , τον προπονητή τους βοηθούς και τον γυμναστή του συλλόγου.

Όπως ήρθαν τα πράγματα, είτε έπρεπε να συμβιβαστώ είτε να αποχωρήσω. Δεν δέχομαι να κάνω συμβιβασμούς. Υποβάλω σήμερα στο Δ.Σ την παραίτηση μου από την προεδρία του Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου.

Μεταξάς Παναγιώτης».