shadow_basketballΗ αναμέτρηση στη Κομοτηνή είναι ένα από τα πιο ενδιαφέρον ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και το πρωτοπόρο Ανατόλια. Η ακριτική ομάδα προέρχεται από ένα σερί τεσσάρων νικών και θέλει να το μεγαλώσει κερδίζοντας τον μεγαλύτερο του αντίπαλο μειώνοντας έτσι τη διαφορά στους τρείς βαθμούς. Οι Θεσσαλονικείς πάντως τα είχαν πάει πάρα πολύ καλά στον πρώτο γύρο κερδίζοντας με 79-65 τους ακρίτες και θέλουν πολύ να το επαναλάβουν. Άλλωστε το κολέγιο είναι η μοναδική ομάδα του ομίλου που έχει μόλις μια ήττα.

Θέλουν αμφότεροι την επιστροφή στις νίκες όπως και να ξεχάσουν τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Μαντουλίδης και Ευκαρπία θα αναμετρηθούν με την ελπίδα να πετύχουν τον στόχο τους και να…βάλουν και πάλι λίγο χρώμα , ροζ, όμως αυτή τη φορά, στην ημέρα τους και να μην καταντήσει γι\ αυτούς ένα απόγευμα…θλιμμένο όπως λέει και γνωστό άσμα! Ποιος από τους δύο θα τα καταφέρει θα χρειαστεί να περιμένουμε το βράδυ της Κυριακής για να το μάθουμε.

Ο Ζέφυρος υποδέχεται τον Μακεδονικό σ’ ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα και να έχουν δημιουργήσει ένα αρκετά εντυπωσιακό νικηφόρο σερί αλλά και τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζουν ένα αρκετά δυναμικό σύνολο κοντράροντας στα τελευταία τρία παιχνίδια, στα ίσια την επικίνδυνη Κομοτηνή και κερδίζοντας τα άλλα δύο παιχνίδια.

Οι Τιτάνες Δράμας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να έχουν αρκετά εύκολο έργο κόντρα στον Απόλλων Αρναίας, κάτι που είναι πολύ πιθανό να ισχύει και για τον Ιωνικό Ιωνίας που θα βρεθεί απέναντι από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ενώ η ΜΕΝΤ ελπίζει να μπορέσει να δυσκολέψει αρκετά την Ασπίδα Ξάνθης αν και γνωρίζει την μεγάλη δυσκολία της αποστολής της.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Ζέφυρος- Μακεδονικός (ΔΓ Περαίας, 20:00)
Μαντουλίδης – Ευκαρπία (Μαντουλίδη, 18:00)
Απόλλων Αρναίας – Τιτάνες Δράμας (Αρναίας, 18:00)
Κομοτηνή – Ανατόλια (Κομοτηνής, 18:00)
ΜΕΝΤ – Ασπίδα Ξάνθης (ΜΕΝΤ, 18:00)
Ρεπό η Αγ. Βαρβάρα