Αγκαλιά με την άνοδο έχοντας τη καλύτερη συμπαράσταση (vd)

palama-titanesΤη δική τους ιστορία ετοιμάζονται να γράψουν στον Παλαμά καθώς τέσσερις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος οι Τιτάνες βρίσκονται… αγκαλιά με την άνοδο, τη δεύτερη μέσα σε τρεις σεζόν!

Και αυτό γιατί οι Τιτάνες χρειάζονται μία νίκη για να οδηγηθούν στη Β΄εθνική. Για να μην συμβεί αυτό πρέπει να ηττηθούν και στους τέσσερις αγώνες που απομένουν και παράλληλα η τρίτη βαθμολογικά Βόνιτσα να κάνει το τέσσερα στα τέσσερα!

Όμως, οι Τιτάνες δεν είναι μόνοι τους σε όλο αυτό καθώς έχουν τον καλύτερη συμπαράσταση από τις περισσότερες ομάδες του Βορρά! Πιο συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι του συλλόγου κερδίζουν και με διαφορά, όλους τους υπόλοιπους της κατηγορίας. Κόσμος που γεμίζει το κλειστό, φωνάζει και χειροκροτεί πάντα σε κόσμια και αθλητικά πλαίσια. Σχεδόν κάθε αγώνας είναι γιορτή με τον κόσμο να φτιάχνει μία υπέροχη ατμοσφαιρα, κάνοντας το κλειστό του Παλαμά “έδρα”. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αγώνας προ δύο εβδομάδων με τους Διόσκουρους Κοζάνης. Το παρακάτω βίντεο «μιλάει» από μόνο του…

Μακάρι να γέμιζαν όλα τα κλειστά και με τον κόσμο να δημιουργεί τέτοια ατμόσφαιρα…