«Το Αιγάλεω δεν θα γίνει άλλοθι στην αποτυχία σας»

egaleo_simaΤην απάντηση του στις δηλώσεις που έκανε στο infobasket o πρόεδρος της Λιβαδειάς Νίκος Καφρίτσας έδωσε η διοίκηση του Αιγάλεω μέσω σχετικής ανακοίνωσης. Συν τοις άλλοις, η αθηναϊκή ομάδα τονίζει ότι πρόκειται να ακολουθήσει το δρόμο της δικαιοσύνης, χαρακτηρίζοντας «συκοφαντίες» τα όσα καταλογίζουν οι άνθρωποι της Λιβαδειάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς το παραλήρημα του προέδρου της ΑΕ Λιβαδειάς κου Καφρίτσα συνεχίζεται. Απειλεί την ομάδα μας και την αποκαλεί “εγκληματική οργάνωση”! Υποδεικνύει τον υποβιβασμό και την εξόντωσή μας.

Στο ίδιο μοτίβο και ο “προπονητής”… Αριδάς.

Η ομάδα που θέλετε να διαλύσετε κύριοι κουβαλάει βαριά ιστορία και έχει προσφέρει στο Ελληνικό Μπάσκετ.

Οι ακαδημίες μας είναι φημισμένες σε όλη την Ελλάδα! Παίχτες σαν τον Χαραλαμπόπουλο (ΠΑΟ), Λαρεντζάκη (ΑΡΗΣ), Μιλεντίγεβιτς, Αθανασόπουλο, Καστανιώτη, Γκουαλτιέρι, Αθανασιάδη (ΑΙΓΑΛΕΩ), -όλοι κάτω από 18 ετών στελεχώνουν τις αντίστοιχες Εθνικές ομάδες.

Συνειδητή επιλογή της διοίκησης είναι να προωθούνται παιδιά από τις ακαδημίες μας!

Αυτή την ομάδα αποκαλείτε “εγκληματική οργάνωση”;

Νομίζετε ότι με τέτοιες πρακτικές θα ρίξετε στάχτη στα μάτια των φιλάθλων σας για την απώλεια της ανόδου στην Α2;

Τους εξηγήσατε πως η “Υπέρ-ομάδα” των Καφρίτσα και Αριδά έχασε με 18 πόντους από το Αργος Ορεστικό;

Το Αιγάλεω δεν θα γίνει άλλοθι στην αποτυχία σας. Είστε πολύ μικροί για να εξαφανίσετε την ομάδα μας. Τις συκοφαντίες και τις απειλές θα κληθείτε να τις αποδείξετε ενώπιον της δικαιοσύνης όπου θα καταφύγουμε.

Κε Καφρίτσα στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Ολη την περσινή αγωνιστική περίοδο πολλά γράφτηκαν για τους αγώνες της ομάδας σας (επιθέσεις, προπηλακισμοί, εκφοβισμοί διαιτητών, κομισάριων και ομάδων) υπό την παρουσία “συνοδών” όπως και τιμωρίες, εξαιρέσεις διαιτητών, παρατηρητών κ.λ.π.!

Είναι κρίμα νεόκοποι παράγοντες στον χώρο του μπάσκετ στην προσπάθεια να καλύψουν την παραγοντική τους ανεπάρκεια να προσπαθούν να ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΔΥΟ ΠΟΛΕΙΣ, ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ.

Συγχωρήστε μας κε Καφρίτσα αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να σας ακολουθήσουμε στον ολισθηρό κατήφορο της συκοφαντίας και παραπληροφόρησης.

Οι προβοκάτσιες δεν θα περάσουν. Δυστυχώς γίνεστε επικίνδυνος τόσο για το μπάσκετ, όσο και για τον αθλητισμό γενικότερα. Σας ευχόμαστε καλά μυαλά.

Επίσης, παράκληση προς τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης να διασταυρώνουν τις διάφορες πληροφορίες και όταν βάζουν φωτογραφίες αρχείου να το αναγράφουν.

Εκ του Δ.Σ.».