Τέλος ο Σορώτος από τον Εθνικό!

sorotos-gounaris-ethnikosΗ ήττα από τον Αετό αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Κώστα Σορώτου στον Εθνικό! Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή, που πριν από λίγη ώρα ανέλαβε όλη την ευθύνη της ήττας από τον Αετό, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στους αντίπαλους του.

«Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Σορώτο. Η διοίκηση τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Εθνικού.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Κώστας Σορώτος έγραψε το εξής μήνυμα στο facebook: «ο δρόμος μου στον Εθνικό κάπου εδώ τελείωσε……. Πάλεψα με όλη μου τη ψυχή για το καλό του συλλόγου με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Προφανώς αυτά δεν είναι αρκετά στο μπάσκετ αυτής της εποχής αλλά εμένα αυτά είναι τα όπλα μου, αυτές είναι οι αξίες μου και έτσι θα πορεύομαι πάντα………

Ευχαριστώ τον κόσμο του Εθνικού, τους ανθρώπους του και ειδικά αυτούς που με κοιτούσαν στα μάτια και έλεγαν και μπροστά μου και πίσω μου τα ίδια λόγια. Πάνω από όλα θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους παίκτες μου για την υπερπροσπάθεια τους που μόνο εγώ ξέρω πόσο το παλέψανε. Απλά θέλω να υπενθυμίσω σε όλους ότι η ομάδα φτιάχτηκε για τη Γ’ Εθνική, ανέβηκε αφού το ρόστερ της είχε ολοκληρωθεί κατά τα 12/13 και μου ζητήθηκε να φτιάξουμε μια ομάδα που αν παίξει στη Γ’ Εθνική να διεκδικήσει την άνοδο και αν παίξει Β’ Εθνική να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία……… Φαίνεται ότι το 24-4, το κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ και στη χειρότερη περίπτωση η τρίτη θέση στη Β’ Εθνική δεν περιέχουν όλα αυτά που μου ζητήσανε……….. Καλή συνέχεια στον Εθνικό».