ball-periergiΜε έναν υγιεινό περίπατο απέναντι στον Απόλλων Αρναίας αναμένεται να ολοκληρώσει την φετινή του εντός έδρας παρουσία το Ανατόλια στα πλαίσια της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής.

Αντίθετα, πολύ πιο δύσκολο αναμένεται να είναι το απόγευμα της Ασπίδας που θέλει πάρα πολύ να ακολουθήσει τα…χνάρια του Ανατόλια. Η ομάδα της Ξάνθης θα δώσει το τελευταίο της παιχνίδι στο γήπεδο της απέναντι στον πολύ καλό τις τελευταίες αγωνιστικές Ζέφυρο και θέλει μια νίκη στους τελευταίους δύο αγώνες για να μπορεί να πετύχει τον στόχο της δεδομένου και του ρεπό της Ευκαρπίας.

Βέβαια την ίδια θέση με τους Ξανθιώτες διεκδικούν με αξιώσεις και οι γείτονες τους, με τους παίκτες της Κομοτηνής να έχουν μπροστά τους την εκτός έδρας αναμέτρηση στην Αγ. Βαρβάρα Καβάλας και πολλά αναμένεται εκτός απροόπτου, να ξεκαθαρίσουν μετά το φινάλε της αναμέτρησης. Το «εισιτήριο» της ανόδου μέσω της δεύτερης θέσης είναι μόνο ένα (δια την ώρα…) και αναμένουμε να δούμε ποιος τελικά θα το κερδίσει.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Ιωνικός θα αγωνιστεί απέναντι στον Μαντουλίδη με στόχο τη νίκη ρεβάνς ενώ να «ζευγαρώσει» τις νίκες του απέναντι στους Τιτάνες Δράμας φιλοδοξεί ο Μακεδονικός.

Ο αγώνας της ΜΕΝΤ με τον Εθνικό δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της αδυναμίας που δήλωσε η ομάδα της Αλεξανδρούπολης για να αγωνιστεί στο τελευταίο της εκτός έδρας παιχνίδι.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Μακεδονικός – Τιτάνες Δράμας (Μακεδονικού, 18:00)
Ανατόλια – Απόλλων Αρναίας (Ανατόλια,18:00)
Ιωνικός Ιωνίας- Μαντουλίδης (Ιωνίας, Θεσ., 18:00)
Ασπίδα Ξάνθης – Ζέφυρος (Ευμοίρου, 18:00)
Αγ. Βαρβάρα – Κομοτηνή (ΔΑΚ Ποταμουδιών, 18:00)
ΜΕΝΤ – Εθνικός Αλεξ/πολης 20-0
Ρεπό η Ευκαρπία