Χατζηιωάννου: «Επιτακτική η νίκη στο παιχνίδι με το Άργος»

xatzhioannou-pierikos“Αγκαλιά” με την επισημοποίηση της παραμονής του στην κατηγορία βρίσκεται ο Πιερικός Αρχέλαος μετά και την επικράτηση του Αίαντα Ευόσμου. Ο Στέλιος Χατζηιωάννου μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για την εικόνα της ομάδας του, ενώ τόνισε πως η νίκη στο επόμενο ματς με το Αργος είναι επιτακτική ανάγκη.

«Δεδομένων των συνθηκών κάναμε μια από τις καλύτερες φετινές μας εμφανίσεις. Για άλλο ένα παιχνίδι υπήρχε πίεση αποτελέσματος, απέναντι μας είχαμε μια ομάδα με ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο, υπήρξε η απώλεια του Σακελλαρίου και ο Γεωργούλας δεν ήταν απόλυτα έτοιμος. Το παιχνίδι δυσκόλεψε καθώς ο Αμπαράς χρεώθηκε με το τρίτο φάουλ νωρίς.

Ανταποκριθήκαμε σε όλα αυτά, πήραμε βοήθεια από πολλούς παίκτες και μια πολύ σημαντική νίκη. Ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων ωστόσο δεν εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή μας. Είναι επομένως επιτακτική η νίκη και στο επόμενο παιχνίδι, με το Άργος στην έδρα μας, όχι μόνο για την εξασφάλιση της σωτηρίας αλλά και για να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα».