Τακιανός: «Κέρδισε δίκαια ο Κόροιβος»

takianosΜπορεί ο ΟΦΗ να γνώρισε την ήττα στην Αμαλιάδα αλλά ο Φώτης Τακιανός μιλώντας για το παιχνίδι με τον Κόροιβο εμφανίστηκε ευχαριστημένος από τη προσπάθεια των παικτών του.

«Πολλά συγχαρητήρια στον Κόροιβο, τον κόουτς και στη διοίκηση για την πορεία του μέχρι εδώ, αλλά και για το παιχνίδι στο οποίο κέρδισε δίκαια. Βρίσκεται κοντά στην άνοδο στην Α1 και γενικότερα εδώ επικρατεί μια κατάσταση που αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία. “Όσον αφορά το παιχνίδι, εμείς προσπαθήσαμε να φανούμε συνεπείς σε κάποια πράγματα. Θέλαμε να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι μετά από τα τελευταία που μας κράτησαν και μαθηματικά στην κατηγορία.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, που αντιμετώπισαν το παιχνίδι με σοβαρότητα και συγκέντρωση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο, υπήρχαν κάποια σημεία-κλειδιά, όπως το χαμένο λέι απ στον αιφνιδιασμό, που θα μειώναμε στους 6 πόντους και αντ’ αυτού δεχτήκαμε στη συνέχεια καλάθι και η διαφορά πήγε στους 10!Όπως επίσης το γεγονός πως από ένα σημείο του παιχνιδιού και μετά μετράει η ποιότητα των παικτών και η απόδοση των παικτών του Κοροίβου σε σχέση και με ποιότητα και με την ποσότητα των παικτών έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Αυτό που έχουμε να κρατήσουμε είναι πως ήταν μια θετική εμφάνιση.

Πλέον, έρχονται οι διακοπές του Πάσχα και οι αθλητές μας θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν λίγο παραπάνω. Το μικρό ρόστερ που έχουμε τους έχει επιβαρύνει πάρα πολύ. Μετά από την επιστροφή στις προπονήσεις θα θέσουμε τον επόμενο στόχο μας, που είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται».