To “ευχαριστώ” του Προμηθέα και οι πανηγυρισμοί (vd)

promhtheas-panhgyrikiΜία αγωνιστική απομένει για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και ο Προμηθέας με ανακοίνωσή του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν στο πλευρό του ενισχύοντας τον με κάθε τρόπο.

Παράλληλα, μέσω βίντεο μπορείτε να δείτε τους πανηγυρισμούς της ομάδας τόσο στο παρκέ όσο και στα αποδυτήρια!

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑ λίγο πριν το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς 2013-2014, χρονιά κατά την οποία ο Προμηθέας κέρδισε την άνοδό του στη Β΄ Εθνική κατακτώντας το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου του Νότου της Γ΄ Εθνικής, θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί στην προσπάθεια του Συλλόγου.

Απευθύνει θερμές ευχαριστίες στους  μεγάλους χορηγούς της ομάδας:

– τα στεγνοκαθαριστήρια «Stegno Plus» στην Πάτρα και προσωπικά τον κύριο Θανάση Τριανταφυλλίδη,

– τη βιομηχανία παραγωγής και συσκευασίας ροφημάτων «Γιαλούσης Ι. ΕΠΕ» και προσωπικά τον κύριο Γιάννη Γιαλούση,

– την εταιρεία «ERGOLOGIC», που εξειδικεύεται στη σχεδίαση, εγκατάσταση, υποστήριξη και συντήρηση ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και προσωπικά τον κύριο Κώστα Παπαδόπουλο,

– τα ζαχαροπλαστεία «CARAVEL» και συγκεκριμένα στους αδερφούς Νάσο και  Μάνο Παπαδόπουλο,

– την ασφαλιστική εταιρεία «ARAG».

Επίσης, ευχαριστεί τους υποστηρικτές χορηγούς της ομάδας:

– την εταιρεία εγκατάστασης και τροφοδοσίας υγραερίου «Kolokithas gas»,

– την εταιρεία διανομής «GT»,

– την «Askounis Security» και το τμήμα εμφιαλωμένων νερών της εταιρείας,

– την αγορά κρεάτων «Carna»,

– την μεταφορική εταιρεία «Belehas Transfer»,

– το ταξιδιωτικό γραφείο «Ferry & Yachting Services»,

– το ιατρικό-διαγνωστικό κέντρο «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ»,

– την μεταφορική εταιρεία «MED FRIGO»,

– την εταιρεία υδραυλικών ειδών «Καποτάς Ανδρέας & Σία Ο.Ε.,

– την εφημερίδα «Πελοπόννησος», που ήταν και χορηγός επικοινωνίας του συλλόγου.

Επιπλέον, ευχαριστεί την διοίκηση της Ε.Α.Π. για την φιλοξενία και την άψογη συνεργασία σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τον Δήμο Πατρέων και ιδιαίτερα τους εθελοντές της «Ομάδας Ε», καθώς και τους Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ., που μας βοήθησαν με την ενεργή συμμετοχή τους σε όλα τα εντός έδρας παιγνίδια μας, όπως και τα χορευτικά συγκροτήματα, που καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ψυχαγώγησαν τους φιλάθλους στην έδρα μας.

Ευχαριστεί, ακόμα, το αθλητικό ενημερωτικό site http://www.ilia-sport.gr/ που έκανε το live streamingσχεδόν σε όλα τα φετινά παιγνίδια του Προμηθέα στη Γ΄ Εθνική, τον Μπάμπη Πλάγο, που είχε τη δημοσιογραφική επιμέλεια των μεταδόσεων και τον Τάσο Ψάρρη, που τράβηξε με την κάμερα του όλους τους αγώνες της ομάδας.

Απευθύνει, επιπρόσθετα, ευχαριστίες στον γιατρό της ομάδας Κώστα Οικονόμου και την φυσικοθεραπεύτρια Αμαλία Παπαδοπούλου-Μπακρώζη.

Πάνω απ’ όλα, όμως, ευχαριστεί τους φιλάθλους και φίλους της ομάδας που, καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς 2013-2014, στάθηκαν με τον πιο ζεστό τρόπο στο πλευρό μας, έδωσαν βροντερό παρόν σε όλα τα εντός έδρας παιγνίδια και κατέστησαν το γήπεδο μας απόρθητη έδρα, στήριξαν, πάντα σε αθλητικά πλαίσια, την προσπάθεια της ομάδας και μας βοήθησαν να μετατρέψουμε τους εντός έδρας αγώνες σε μικρές αθλητικές γιορτές, ταξίδεψαν μαζί μας σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες και μετέδωσαν την αγάπη τους για τον αθλητισμό και τον σύλλογο σε όλη την Ελλάδα, και ήταν αληθινοί συνοδοιπόροι σ’αυτό το υπέροχο και αξέχαστο φετινό ταξίδι».