Λυμπάρης: «Συνοδοιπόρος και συμπαραστάτης ο κόσμος μας»

lymparisΣε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Νίκος Ψωμάς-Λυμπάρης, προσθέτοντας μία ακόμη θετική εμφάνιση στο ενεργητικό του κόντρα στον ΟΦΗ. Ο έμπειρος σέντερ μετά το ματς σχολίασε το παιχνίδι, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΟΦΗ για τη μαχητικότητα και τη διάρκεια που έχει σε όλο το πρωτάθλημα. Μπαίνουν δυνατά με πάθος και παλεύουν κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτου αντιπάλου. Ο κόουτς Τακιανός έχει αποδείξει τόσα χρόνια ποιος είναι. Όσον αφορά τη δικιά μας ομάδα. Εμείς μπήκαμε λίγο μουδιασμένοι στο πρώτο δεκάλεπτο, με κάποιες αμυντικές δυσλειτουργίες, που είχαν ως αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω στο σκορ.

Στη συνέχεια, όμως, συγκεντρωθήκαμε, μπήκαμε όλοι αποφασισμένοι σαν παίκτες και σαν ομάδα, παίρνοντας τη νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που από το πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου μέχρι και τώρα είναι συμπαραστάτης-συνοδοιπόρος μας και στηρίζει την προσπάθειά μας από τον Σεπτέμβρη έως σήμερα. Μπροστά μας έχουμε λίγες διακοπές, όπου θα ξεκουραστούμε και θα δουλέψουμε σκληρά, ώστε σιγά σιγά να φτάσουμε στον στόχο που έχουμε θέσει απ’ την αρχή της χρονιάς».