Κομοτηνή και Ασπίδα έτοιμοι για όλα…

ball-periergiΜια εκκρεμότητα έμεινε μόνο και όλοι περιμένουν την 26η και τελευταία αγωνιστική για να δούνε την κατάληξη της και φυσικά έχει να κάνει με την ομάδα που θα ακολουθήσει το Ανατόλια στην Β΄ Εθνική. Η Κομοτηνή θα επιστρέψει στην Β΄ Εθνική μετά από την σαιζόν 2009-2010 ή θα κάνει το μεγάλο βήμα η νεοφώτιστη φέτος Ασπίδα που αγωνίζεται εκτός έδρας μέσα στον Μαντουλίδη; Η ομάδα της Ξάνθης έχει πλεονέκτημα στην μεταξύ τους ισοβαθμία γιατί κέρδισε με 17 πόντους και έχασε μόλις με τέσσερις κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες της Κομοτηνής δεν χρειάζεται μόνο να κερδίσουν την ΜΕΝΤ αλλά και να ελπίζουν ότι δεν θα τα καταφέρει η συνδιεκδικήτρια τους!

Η Ευκαρπία έχει κατακτήσει την τέταρτη θέση και θα διεκδικήσει την 18η της κόντρα στον πάντα μαχητικό Μακεδονικό, ο Ιωνικός αναμένεται να έχει ένα αρκετά ευχάριστο απόγευμα μέσα στον Απόλλων Αρναίας ενώ ο Ζέφυρος θέλει να επιστρέψει στις νίκες κερδίζοντας την ομάδα της Αγ. Βαρβάρα Καβάλας βάζοντας το πιο «γλυκό» φινάλε στην φετινή τους δυναμική προσπάθεια.

Ανατόλια και Τιτάνες μπορεί να είχαν πολύ διαφορετικούς στόχους μέσα στη χρονιά αλλά το μεταξύ τους παιχνίδι θα τους βρει και τους δύο στο ίδιο θετικό σημείο, να έχουν πετύχει αμφότεροι αυτό που θέλανε και να είναι έτοιμοι να παίξουν έναν αγώνα χωρίς άγχος για την κατάκτηση της τελευταίας για φέτος νίκης.

Το πρόγραμμα της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής:

Ευκαρπία – Μακεδονικός (Ευκαρπία, 18:00)
Τιτάνες Δράμας – Ανατόλια (ΔΗΓΑ Δράμας, 18:00)
Απόλλων Αρναίας – Ιωνικός Ιωνίας (Αρναίας, 18:00)
Μαντουλίδης – Ασπίδα Ξάνθης (Μαντουλίδης, 18:00)
Ζέφυρος – Αγ. Βαρβάρα  (ΔΓ Περαίας, 18:00)
Κομοτηνή – ΜΕΝΤ (ΔΑΚ Κομοτηνή, 18:00)