foinikas-anodosΟ στόχος για τον Φοίνικα επιτέλους επετεύχθη! Μετά από περίπου πέντε χρόνια προσπάθεια η ομάδα ανέβηκε στη Β΄εθνική και η έγινε ο  πρώτος λαρισινός σύλλογος που πανηγυρίζει τίτλο εδώ και εννέα χρόνια.

Μετά το τέλος του αγώνα με τους Τιτάνες Παλαμά (σ.σ. οι οποίοι πήραν το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου), οι παίκτες του Φοίνικα γιόρτασαν την επιτυχία τους σηκώνοντας την κούπα. Ο Θρασίβουλος Λιάγκας μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην κάμερα του “Θεσσαλία ΤV” και την εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας πως η ομάδα του βρίσκεται δίκαια στη Β΄εθνική, αλλά και πως είναι μια καλή ευκαιρία για να ανέλθει ξανά το λαρισινό μπάσκετ.

Το παρακάτω βίντεο φιλοξενεί δηλώσεις του προέδρου  των «μελανόλευκων», Γιώργο Νασιακόπουλο, ο οποίος έκανε λόγο για μία προσπάθεια που βασίστηκε στη σοβαρότητα και στο μέτρο, αλλά και του Γιώργου Λεπενιώτη και Γιάννη Παπαχρήστου.

Τέλος, στην κάμερα της θεσσαλικής τηλεόρασης μίλησε και ο προπονητής των Τιτάνων, Λευτέρης Χαντζιάρας, ο οποίος στάθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν όλοι, ευχαριστώντας όλα τα μέλη της ομάδας.