soulios-giwrgosΔυσκολεύτηκε κυρίως στο πρώτο μέρος αλλά τελικά τα κατάφερε η Καστοριά και παρέμεινε στη κατηγορία για άλλη μια χρονιά. Μπορεί να μην είχαν πολύ διάθεση για έντονους πανηγυρισμούς μετά το τέλος της αναμέτρησης αλλά το σίγουρο είναι ότι βγήκε από μέσα τους μια μεγάλη ανάσα ανακούφισης για μια χρονιά που δεν τους πήγε έτσι όπως θα ήθελαν αλλά σε καμία περίπτωση τελικά δεν πήγε χαμένη.

Ο προπονητής Γιώργος Σούλιος μετά την επίτευξη του στόχου τους δήλωσε: «Είναι μια δικαίωση για όλους μας,προπονητές, παίκτες και διοίκηση η οποία παρά τα αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα μας στήριξε μέχρι τέλος. Πολλές φορές φέτος η τύχη μας γύρισε την πλάτη, όμως παραμείναμε όλοι πιστοί στον στόχο, ενωμένοι και τελικά πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Θέλω να ευχαριστήσω τ’ώρα στο τέλος, τον Κώστα Πηλαφίδη που ήταν φέτος κοντά μας και μας βοήθησε όπως επίσης και τους συνεργάτες μου Τάσο Ιωαννίδη και Σάκη Παπαδόπουλο, τον πρόεδρο Ναούμ Δίτσιο, τον γεν. αρχηγό κ. Τζίλας αλλά και τους εφόρους μας κ. Ντόντη και κ. Καλαφατίδη.

Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Καστοριάς που παρά τα δυσμενή αποτελέσματα στάθηκε πάντα δίπλα μας και σήμερα ειδικά ήταν ο 6ος μας παίκτης δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό”.