ΕΚΑΣΚ: Έκανε το… break η Ακαδημία

deilino_akadimia-rethymnouΤο Ρέθυμνο «έσπασε» την έδρα του Δειλινού στα τελικά του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ και πλέον παίζει με άλλον… αέρα στη συνέχεια! Η Ακαδημία Ρεθύμνου νίκησε με 80-60 στο Λίντο, δείχνοντας απ’ το ξεκίνημα των τελικών τις προθέσεις της και πλέον με το 1-0 υπέρ της και τον δεύτερο αγώνα της σειράς στην έδρα της (Τεράρτη 14/05) θα επιδιώξει να κάνει το βήμα που θα την φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Το Δειλινό επιχείρησε να κρατήσει το παιχνίδι στα μέτρα του, αλλά στο δεύτερο 10λεπτο οι φιλοξενούμενοι επέβαλλαν το ρυθμό τους, πήραν τα ηνία της αναμέτρησης και σταδιακά άρχισαν να «χτίζουν» μία διαφορά ασφαλείας, που την έφερε αγκαλιά με μία επιβλητική νίκη (60-80) και το break στη σειρά.

Παρόλα αυτά το γεγονός που στιγμάτισε το ματς δεν ήταν αγωνιστικό. Συγκεκριμένα, με τη λήξη της αναμέτρησης ο παίκτης των γηπεδούχων, Καφούσης, κατευθύνθηκε προς τον Α’ διαιτητή, Κατραχούρα και τον χαστούκισε. Φυσικά το περιστατικό γράφτηκε στο φύλλο αγώνα, το δελτίο του παίκτη κρατήθηκε και αναμένεται πια η απόφαση της τιμωρίας. «Μετά τη λήξη του αγώνα ο παίκτης της Α’ ομάδας με νούμερο 7, Καφούσης Χ., πλησίασε τον Α διαιτητή και τον χτύπησε στο κεφάλι. Κρατήθηκε το δελτίο του και ακολουθεί έκθεση».

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-20, 34-42, 45-61, 60-80