ball-periergiΗ Ευκαρπία πέρασε ένα σχετικά εύκολο απόγευμα στην Βέροια και στον αγώνα απέναντι στους Διόσκουρους Κοζάνης (οι δύο ομάδες είχαν καταλάβει την 4η θέση στο πρωτάθλημα στους ομίλους τους) οι οποίοι προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν με αξιώσεις τη νίκη στον αγώνα κατάταξης για ενδεχόμενη άνοδο στη Β΄ Εθνική το καλοκαίρι.

Οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν σε καταπληκτική μέρα με τον έμπειρο Γιάννη Κοϊμτζόγλου να πρωταγωνιστεί όχι μόνο στο σκοράρισμα,ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης αλλά και στην δημιουργία του παιχνιδιού με 9 ασίστ έχοντας άξιους συμπαραστάτες στην επίθεση τους Αρνίδη και Μπάκο με πολύ καλούς επίσης τους Κουπαράνη και Παπαευαγγέλου.

Πολύ σημαντικά στοιχεία στην κατάκτηση της νίκης η πολύ καλή άμυνα των παικτών της Ευκαρπίας αλλά και η κυριαρχία στη «μάχη» των ριμπάουντ όπως μας δήλωσε αποκλειστικά και ο προπονητής Νεκτάριος Καραγιαννίδης που ήταν και ιδιαίτερα χαρούμενος που η ομάδα του έφερε εις πέρας με επιτυχία άλλη μια δύσκολη αποστολή.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΕΥΚΑΡΠΙΑ  58-88
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-28, 31-46, 40-64, 58-88
Διαιτητές: Καρακατσανίδης- Παπαγεωργίου
ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖ. (Χωλόπουλος): Κατσέλας 3 (1), Σισμάνης 10 (2), Βλάχος 6, Μπαταούλας 6, Μαλούτας, Τσαμπούρης 8, Γκοβεδάρος, Καραγιαννίδης 12, Γεωργιάδης 8, Τσιάμης, Νικολάου 5, Αλτίμης.
ΕΥΚΑΡΠΙΑ (Καραγιαννίδης-Μπουγιουκλής): Κουπαράνης 10 (1) 6 ασίστ , Παπαευαγγέλου 10 (15 ρ.), Κοϊμτζόγλου 19 (1τρ., 9 ασ.), Αρνίδης 18 (1τρ. 10ρ.)., Μπάκος 14 (5 κλεψ), Κολώτσιος 2 Μανδάνης 6 (1), Παρασκευόπουλος 2, Βλάχος 7 (2).