Ανακοίνωσε Βαβάτσικο ο Εθνικός

Vavatsikos_GiannisΣτο ρόστερ του Εθνικού ανήκει από σήμερα ο Γιάννης Βαβάτσικος, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτησή του. Παράλληλα, η πειραιώτικη ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Φώτη Ζούμπου.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ, αν και νεοφώτιστη στην Α2 έχει είδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Μετά τις ανανεώσεις του Νίκου Ψυλέα, του Γιώργου Κουκά και του Αλέξη Καρυπίδη, την Τρίτη 20/05 ανακοίνωσε και την πρώτη της μεταγραφή με την απόκτηση του Γιάννη Βαβάτσικου. Ο γεννημένος στις 17 Αυγούστου του 1990, φόργουορντ, με ύψος 2.01, μπορεί να βοηθήσει στις θέσεις 3’’ και 4’’ ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α1 με τα χρώματα του Ηλυσιακού και μάλιστα έπαιξε υπό την καθοδήγηση του νυν τεχνικού, Τζίμη Κουστένη.

Να τονίσουμε πως ο Βαβάτσικος αγωνίστηκε πέρυσι σε 16 ματς στο πρωτάθλημα της Α1 και μάλιστα κόντρα στην ομάδα του ΠΑΟΚ είχε πραγματοποιήσει μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του σημειώνοντας14 πόντους και έχοντας 6 ριμπάουντ. Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, της ΑΕΚ Αργους, του ΜΑΣ Μαντουλίδη, του Αμαρουσίου, της Νήαρ Ηστ και της Ολυμπιάδας Πατρών»]