panagiotis_giorgos_aggelopoulosΣκληρή γλώσσα κατά του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου και των μελών της ΚΕΔ Κορομηλά και Ζαβλανού χρησιμοποίησαν μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, προαναγγέλοντας παράλληλα και την διάθεση των Πειραιωτών να μην επιτρέψουν στους διεθνείς παίκτες ν’ αγωνιστούν με την εθνική ομάδα…

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Βασιλακόπουλο, τον κ. Ζαβλανό και τον κ. Κορομηλά για τη σημερινή κατάσταση. Η κατάσταση στην Ελλάδα στη διαιτησία είναι αηδιαστική. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Είμαστε αηδιασμένοι κι εγώ κι ο Παναγιώτης και όλη η ομάδα από αυτά που είδαμε σήμερα. Είναι άρρωστοι. Έχουν ξεπεράσει τα πάντα. κ. Οι Βασιλακόπουλος Κορομηλάς και Ζαβλανός έχουν καταστρέψει το μπάσκετ το ελληνικό και νομίζω ότι δεν αλλάζει αυτή η κατάσταση» είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πρόσθεσε: «Απ’ το 2009 είμαστε στις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, έχουμε φέρει δύο ευρωπαϊκά. Κι εδώ πρέπει να νικήσουμε τον Καρτακατσούνη και τον Παναγιώτου, που είναι οι ίδιοι διαιτητές που ήρθαν στον πρώτο τελικό πέρσι, ήρθαν και σήμερα σε διατεταγμένη υπηρεσία για να κάνουν τα πάντα για την ομαδάρα τον Παναθηναϊκό να κερδίσει. Αυτή είναι η κατάσταση πλέον στην Ελλάδα. Θα πάμε να παίξουμε το πέμπτο παιχνίδι μέσα στη σαπίλα των κληρώσεων, του Ζαβλανού του Βασιλακόπουλου και της ΕΟΚ».

Για τον τρόπο αντίδρασης οι δύο διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού σχολίασαν. «Υπάρχουν πολλές κάμερες και δεν μπορώ ν’ απαντήσω όπως θα ήθελα. Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Ο Βασιλακόπουλος έχει πρόβλημα, είναι άρρωστος Παναθηναϊκός. Δεν πάει καλά. Έχει θέματα τι να κάνουμε τώρα. Κάνει παρεμβάσεις για παίκτες του Ολυμπιακού στην εθνική, θέλει ν’ αλλάξει το τρόπο του ΕΣΑΚΕ. Νομίζει πως το μπάσκετ του ανήκει. Αλλά δεν του ανήκει», τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος που κληθείς να ξεκαθαρίσει εάν όλα όσα λέει έχουν και σχέση με την εθνική ομάδα, είπε: «Μην τα μπλέκετε τα πράγματα με την εθνική. Ο Ολυμπιακός έχει 10 διεθνείς, δύο ευρωπαϊκά, την καλύτερη ομάδα, αλλά δεν τον σέβονται. Αυτά που θα γίνουν, θα γίνουν βάσει του νόμου. Το ότι δεν θα πάει κανένας παίκτης στην εθνική – για να μην μπερδεύστε – δεν έχει καμία σχέση μ’ αυτό, απλά δεν θα πάει κανένας».