agravanis-papapetrouΟ γενικός γραμματέας της ΕΟΚ μπορεί να υποστήριζε το πρωί της Παρασκευής ότι «… έχουν ήδη ξεκινήσει να επικρατούν ήρεμες και ώριμες σκέψεις», αλλά μάλλον λογάριαζε χωρίς τον «ξενοδόχο». Δηλαδή τον Ολυμπιακό, που απαγόρευσε στους νεαρούς διεθνείς του Αγραβάνη, Παπαπέτρου και Χριστοδούλου να προπονηθούν με τους υπόλοιπους παίκτες της εθνικής Νέων Ανδρών!
Οι τρεις διεθνείς είχαν άδεια έως σήμερα κι όπως είχε δηλώσει προ ημερών ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Μίσσας «…Τους περιμένουμε την Παρασκευή, μετά το τέλος των play off. Εάν δεν παρουσιαστούν, τότε θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι». Και τώρα πλέον το… μπαλάκι περνάει σε διοικητικό επίπεδο, με τους τρεις παίκτες κατά πάσα πιθανότητα να καλούνται σε απολογία για τη στάση τους αυτή.
Βέβαια είναι ξεκάθαρο ότι η άρνηση των παικτών είναι απόρροια της… εντολής της Πειραιώτικης ΚΑΕ, που συνεχίζει να εμμένει στο θέμα της ασφάλισης, όμως πλέον η κατάσταση μοιάζει να ξεφεύγει. Η εθνική Νέων Ανδρών βρίσκεται «εγκλωβισμένη» στην κόντρα, ενώ οι μέρες για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων περνούν κι ενώ η ομοσπονδία απ’ την πλευρά της έχει γνωστοποιήσει ότι όλοι οι διεθνείς είναι ασφαλισμένοι. Οπότε θα πρέπει άμεσα να βρεθεί η λύση στο ζήτημα, ώστε οι παίκτες να ενσωματωθούν και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να παρουσιαστεί στην Κρήτη ετοιμοπόλεμο στο μέγιστο βαθμό.