Βρέθηκε… σωτήρας στην ΑΕΚ!

«Εύρηκα, εύρηκα!», αναφωνεί σαν άλλος… Αρχιμήδης ο Μπάμπης Καραμανλής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρήκε τον «σωτήρα» της ΑΕΚ! Κι όχι απλά τον έχει βρει, αλλά όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας –που είναι φανατικός οπαδός της «Ένωσης» – είναι  ήδη έτοιμος ν’ ανασκουμπωθεί και ν’ αναλάβει άμεσα δράση, προκειμένου να σωθεί ο κιτρινόμαυρος σύλλογος. Ήδη, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας έχει μιλήσει με τον Άγγελο Κορωνιό, ο οποίος και είναι εκείνος που θ’ αναλάβει την δημιουργία της ΑΕΚ για τη νέα περίοδο.

Κι όχι μόνο για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν που ξεκινά σε λίγο καιρό, αλλά θέτοντας τις βάσεις και για το μέλλον. Διότι στα πλάνα του επιχειρηματία είναι η ΑΕΚ να δημιουργήσει ένα σύνολο αξιόμαχο, που θα μπορέσει άμεσα να πετύχει την άνοδο της ομάδας απ’ την Α2 στην Α1!

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, τον τομέα που «καίει» την ΑΕΚ, ο επιχειρηματίας φέρεται να έχει διαμηνύσει στον Καραμανλή την πρόθεσή του ν’ αναλάβει το μπάτζετ της τρέχουσας σεζόν, ενώ του χρόνου θα επιδιώξει την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών… Μάλιστα η συγκεκριμένη εξέλιξη αναμενόταν να γίνει γνωστή αργά το βράδυ της Δευτέρας (5/9) δια στόματος Καραμανλή προς τα μέλη της επιτροπής σωτηρίας της ΑΕΚ.

Πάντως στο μεταξύ κατατέθηκε απ’ την επιτροπή σωτηρίας αίτηση στο Πρωτοδικείο για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης και η υπόθεση θα εκδικαστεί την Παρασκευή.