Κούνησε πρώτος το μαντήλι ο Δήμος!

Οι εικόνες ντροπής στο ελληνικό μπάσκετ, έφεραν και τις πρώτες αντιδράσεις. Με το Δήμο Ντικούδη να παραιτείται απ’ το ΔΣ του ΠΣΑΚ! Με ανακοίνωσή του ο Έλληνας φόργουορντ γνωστοποίησε την απόφασή του, καθώς τα όσα συνέβησαν δεν τον «καλύπτουν» και δεν συμβαδίζουν με τις αρχικές σκέψεις και προθέσεις που είχε όταν αποφάσιζε να εμπλακεί στα κοινά του ΠΣΑΚ.

«Θέλω να υποβάλω την παραίτησή μου από το Δ.Σ.του ΠΣΑΚ. Ο λόγος για τον οποίο ασχολήθηκα εξ αρχής ήταν για να βοηθήσω και εγώ όσο μπορούσα στην κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων που ταλαιπωρούν το επαγγελματικό μπάσκετ και όχι να βιώνω συμπλοκές μεταξύ ΜΑΤ και αθλητών, καθώς και αντιπαραθέσεις μεταξύ αθλητών σε αγωνιστικούς χώρους. Όλα αυτά δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο και ως αθλητή. Εύχομαι να λυθούν τα προβλήματα και να έχουμε μια ήρεμη σεζόν όλοι μας», αναφέρει η ανακοίνωση του Ντικούδη.

Κατά την άποψή μας, βέβαια, υπάρχουν βάσιμες εξηγήσεις απ’ την πλευρά του Ντικούδη για την κίνησή του αυτή. Από την άλλη, ωστόσο, εκείνο που μπορούμε να παρατηρήσουμε είναι ότι η συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με τον αγώνα του ΠΣΑΚ να βρίσκεται σε οριακό σημείο, η παραίτηση του Ντικούδη μοιάζει σα να εγκαταλείπει το καράβι! Και κάτι μας λέει ότι πιθανώς δεν θα είναι ο μόνος, αλλά θα… κουνήσουν μαντήλι και άλλοι.