Δεν συνεχίζει ο Νικολαϊδης

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Μάκης Νικολαϊδης με την οποία γνωστοποιεί στον κόσμο της ΑΕΚ ότι δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα που “αγάπησε”  , ενώ παράλληλα εξέφρασε την πικρία του για τον σκεπτικισμό που έδειξε ο Κώστας Οικονομακής στο αν θα πρέπει να παραμείνει στην ομάδα ή όχι.

Η ανακοίνωση:

«Με τη δήλωσή μου αυτή θέλω να απευθυνθώ στους φιλάθλους της ΑΕΚ, που αγάπησα και με αγάπησαν και να τους πω, όπως είχα δεσμευθεί, ότι παρέμεινα μοναδικός πιστός και τελευταίος «στρατιώτης» της αγαπημένης μου ομάδας. Δεν φαντάστηκα ποτέ, ωστόσο, ότι τη συμμετοχή μου στο ρόστερ της ομάδας που λάτρεψα θα την αποφάσιζε «κάποιος» κύριος Οικονομάκης, που εσχάτως πληροφορήθηκα ότι είναι προπονητής καλαθοσφαίρισης.

Δράττομαι, δε, της ευκαιρίας να προτρέψω το νέο πρόεδρο της πολύπαθης ΑΕΚ να ανατρέξει στην πολύ πρόσφατη ιστορία της και θα ανακαλύψει εκεί ποιοι προσέφεραν, ποιοι θυσιάστηκαν και εν γνώσει τους αδικήθηκαν, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην αγαπημένη τους ομάδα για την οποία και αυτή τη στιγμή εύχομαι τα καλύτερα».

Μετά τιμής

Μάκης Νικολαϊδης

(τέως αρχηγός της ΑΕΚ)