Χωρίς το αναμενόμενο φιλικό με το οποίο είχαν σχεδιάσει πως θα έκλεινε τη προετοιμασία του ολοκληρώνει την εβδομάδα του ο Μέγας Αλέξανδρος (έχοντας πάντως παίξει ήδη τη Τρίτη με την Αλεξάνδρεια).

Όταν απουσιάζουν οι τραυματίες αυξάνονται τα χαμόγελα και ο βπροπονητής Στέφανος Κοσμάς είναι ευχαριστημένος που η προετοιμασία κύλησε αρκετά… αναίμακτα. Ο μόνος που συχνά…πυκνά απουσιάζει, δικαιολογημένα όμως, από τις προπονήσεις, είναι ο Σταφυλάς λόγω ότι προηγείται η Μαμά Πατρίδα.

Τώρα πλέον το μόνο που ενδιαφέρει όλους στον Μέγα είναι να μπορέσουν με τον ενθουσιασμό των νεαρών παικτών της ομάδας και υπό τη καθοδήγηση του προπονητή Στέφανου Κοσμά να δείξουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στο γήπεδο και από αγώνα σε αγώνα να αποκτούν εμπειρίες και να βελτιώνουν το παιχνίδι τους.

Οι Θεσσαλονικείς με την έναρξη της νέας εβδομάδας θα μπούνε πλέον σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει πρεμιέρας, με το πρόγραμμα τους όμως να έχει μόνο προπονήσεις αφού δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να… «προκαλέσουν» την τύχη τους με ενδεχόμενο τραυματισμό σε κάποιο δυνατό φιλικό.