Έτοιμος ν’ ανέβει κατηγορία ο Χρύσης!

Η παρουσία του με τη φανέλα του Διαγόρα κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε… Συνέπεια αυτού είναι ο Αντώνης Χρύσης να βρεθεί στην Αθήνα, προκειμένου να δοκιμαστεί απ’ τον Ηλυσιακό κι αν αφήσει καλές εντυπώσεις, να κάνει το άλμα για την Α1 κατηγορία! Ο νεαρός αθλητής έχει βέβαια ενημερώσει τους ιθύνοντες τον σύλλογο για τις κινήσεις του και φυσικά για την επιθυμία του ν’ αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία – εφόσον πείσει τον Δημήτρη Παπανικολάου – κι ο Διαγόρας δεν προτίθεται να του σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του.

Ο Χρύσης αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4» και φέτος παρουσίασε πολύ μεγάλη βελτίωση, αποτελώντας από τα βασικά «όπλα» του Γιάννη Τσακίρη στο πρωτάθλημα της Β’  Εθνικής. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το ενδιαφέρον του Ηλυσιακού για τον Αντώνη Χρύση, χρονολογείται από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ο Γ.Σ. Διαγόρας υποδέχθηκε στην «τέντα» την αθηναϊκή ομάδα, στο πλαίσιο της β’ φάσης (1η αγωνιστική) του κυπέλλου Ελλάδας. Στο παιχνίδι εκείνο ο Χρύσης ήταν εξαιρετικός, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους του Ηλυσιακού.

Φιλικό με τον Ιβίσκο

Στο μεταξύ, ο Διαγόρας νίκησε σε προχθεσινό φιλικό τον Ιβίσκο 62-52, στο οποίο συμμετείχαν ο Χρύσης και ο Γιάννης Σκορδάλης, μαζί με αρκετούς νεαρούς αθλητές, όπως ο Ονούφρης Αντωνιάδης, ο Αντώνης Σκλήβας, ο Γιώργος Βιτζηλαίος και ο Παναγιώτης Βάγγαλης. Επίσης με τον «γηραιό» έπαιξαν οι Γιώργος Δανάς, Μάκης Δούβαλης και Δημήτρης Γκιζέλης.

Πηγή: 12soccer.gr