“Βλέπουν” Βορρά Διαγόρας, Αιγάλεω και Μαρούσι!

Ο τρόπος κατανομής των ομάδων του Νότου που… περισσεύουν δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμα από την ΕΟΚ, ωστόσο όλα δείχνουν ότι η κλήρωση μάλλον θα αποφευχθεί. Ο λόγος; Η… οικειοθελής άνοδος κάποιων ομάδων του Νότου στο Βορρά! Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ήδη τρεις ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να αγωνιστούν στο βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής: ο Διαγόρας, το Αιγάλεω και το Μαρούσι.

Αυτό που προέχει, βέβαια, είναι να ξεκαθαρίσουν οι εκκρεμότητες σχετικά με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην κατηγορία. Ο Πανελλήνιος είναι πλέον… κοινό μυστικό ότι θα παίξει στη Β’ Εθνική (με τον Τάκη Καλαντζή στη θέση του προπονητή), ακόμα όμως δεν το έχει ανακοινώσει εγγράφως, όπως και το Μαρούσι, το οποίο δεν μοιάζει να έχει άλλη επιλογή.

Μόλις δηλώσουν επίσημα αδυναμία αυτές οι δύο ομάδες να αγωνιστούν στην Α2 (στο Βόλο φημολογείται ότι το έχει κάνει ήδη το Μαρούσι, αλλά επίσημο έγγραφο δεν υπάρχει ακόμα), θα ανέβουν Νίκη Βόλου και Κόροιβος και εν συνεχεία θα γίνει και η τοποθέτηση τριών νότιων ομάδων στο βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής. Το θέμα είναι όμως… πότε θα γίνουν όλα αυτά..