Στο «μάτι» των Αναντολού και Σαραγόσα ο Γιάννης Αντετοκούμπο!

Ο ελληνικός λαός το λέει ξεκάθαρα: «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» κι αυτό φαίνεται ότι… ενστερνίζονται τόσο η Αναντολού/Εφές, όσο και η Σαραγόσα. Οι δύο σύλλογοι μπορεί να μην έχουν σχέση με την Ελλάδα, ωστόσο, έχουν βάλει στο «μάτι» τους το νεαρό Γιάννη Αντετοκούμπο, τον 18χρονο (σε λίγες μέρες και πιο συγκεκριμένα στις 6 του Δεκέμβρη), ο οποίος αγωνίζεται φέτος με τη φανέλα του Φιλαθλητικού.

Ήδη ο νεαρός έχει αρχίσει να… αισθάνεται την ασφυκτική πίεση των δύο συλλόγων, με τους Ισπανούς να επιχειρούν ν’ αποσπάσουν άμεσα την υπογραφή του, αλλά τους Τούρκους να τον «πλευρίζουν» πιο άμεσα. Κι αυτό διότι σκάουτερ της Αναντολού/Εφές βρέθηκαν στην Αθήνα πριν την άφιξη της ομάδας για το ματς με τον Ολυμπιακό στην Euroleague και φρόντισαν να «τσεκάρουν» τον Αντετοκούμπο τόσο σε ατομική προπόνηση, όσο και στο παιχνίδι που έδωσε ο Φιλαθλητικός με αντίπαλο την Αγ. Παρασκευή για το πρωτάθλημα της Α2!

Αναμένεται, λοιπόν, στο αμέσως επόμενο διάστημα να υπάρξει νέο ασφυκτικό πρέσινγκ απ’ τους δύο συλλόγους, προς το νεαρό παίκτη, δίχως μάλιστα ν’ αποκλείεται να μπουν στο… χορό και άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, αλλά και να δείξουν εκ νέου ενδιαφέρον οι δύο μεγάλοι του ελληνικού μπάσκετ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.