Παρελθόν ο Λιόνας από τον Κεραυνό

Η βαριά ήττα από τον Πόλις ήταν αυτή που οδήγησε τον Θανάση Λιόνα να δηλώσει την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Κεραυνού Αιγίου.

Αν και η διοίκηση του συλλόγου αρχικά προσπάθησε να μεταπείσει τον πατρινό προπονητή, τελικά τη δέχτηκε και πλέον βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέου τεχνικού.

Σε δηλώσεις του στο athlodromos.blogspot.gr o Θανάσης Λιονας ανέφερε σχετικά: «Οι λόγοι της παραίτησης μου είναι προσωπικοί.  Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Χ. Μπόγδανο , τον αντιπρόεδρο Γ. Λάγαρη και τα άλλα μέλη του Δ.Σ. που μου εμπιστεύθηκαν την ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ για δύο σεζόν , μια ομάδα που με συνδέουν πολλά και στο παρόν και στο παρελθόν .Ο Κεραυνός είναι ένα κομμάτι της καρδιάς μου.  Η συνεργασία μας ήταν πολύ καλή σε όλα τα επίπεδα και αφήνω την ομάδα έχοντας μια περυσινή πολύ καλή χρονιά και φέτος στην 6η θέση σε τροχιά παραμονής.

Εύχομαι στη συνέχεια να πάει καλύτερα και να πετύχει τους στόχους της . Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον Γ. Τριανταφυλλόπουλο τον έφορο για όλες τις δουλειές , την διοίκηση του γυμναστηρίου για την καλή συνεργασία καθώς και τους φιλάθλους του Κεραυνού που μας βοηθούσαν σε κάθε ματς. Ευχαριστώ τους παίκτες που συνεργάστηκαν μαζί μου αυτά τα δύο χρόνια και τους εύχομαι καλή πορεία .
Τέλος,  ευχαριστώ τους δημοσιογράφους που κάλυπταν το ρεπορτάζ του Κεραυνού για την άψογη συνεργασία μας . Φεύγω σαν φίλος και εύχομαι κάποια στιγμή να επιστρέψω».