«Ας αποφασίσουν οι υπεύθυνοι τι πρωτάθλημα θέλουν»

Τα παράπονά του για τη διαιτησία εξέφρασε μέσω ανακοίνωσής του ο Πανερυθραϊκός. Μεταξύ άλλων αναφέρεται πως η ομάδα ήταν άτυχη γιατί αντιμετώπισε έναν αντίπαλο, ο οποίος διαμαρτυρόταν επί μία βδομάδα, ενώ θα παραδώσει και το dvd του αγώνα στα αρμόδια όργανα.

Η ανακοίνωση:

«Σε ένα ματς όπου οι απόλυτοι -αρνητικοί όμως πρωταγωνιστές- ήταν οι διαιτητές, η ομάδα μας δεν τα κατάφερε και μοιραία ηττήθηκε (στην παράταση) από τον ΟΦΗ με 82-84. Ο Πανερυθραϊκός εκφράζει δημοσίως τα παράπονά του για σωρεία διαιτητικών λαθών, τα οποία και επηρέασαν καθαρά (άλλωστε το dvd είναι στην διάθεση όλων) το αποτέλεσμα και στέρησαν από την ομάδα μας την δυνατότητα να κερδίσει στο παρκέ αυτό που εν τέλει άξιζε.

Η διαιτησία δεν στάθηκε -στο ελάχιστο- στο ύψος των περιστάσεων σε ένα, κατά τα άλλα, συναρπαστικό ματς, που καθήλωσε το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων (και των δύο ομάδων) που γέμισαν το κλειστό. Δυστυχώς, ήμασταν και άτυχοι, καθώς παίξαμε με αντίπαλο τον ΟΦΗ, μετά από μία εβδομάδα συνεχών διαμαρτυριών της αντίπαλης ομάδας. Ο Πανερυθραϊκός Α. Σ. θα παραδώσει το dvd του αγώνα στα αρμόδια όργανα και χωρίς συνεχείς διαμαρτυρίες στον Τύπο θα κοιτάξει από δω και πέρα την δική του πορεία, όπως μόνο αυτός γνωρίζει και οι υπεύθυνοι ας αποφασίσουν, απλώς, τι πρωτάθλημα θέλουν».