«Ατυχείς» οι δηλώσεις Καμαράκη

Η πρώτη ήττα των Ικάρων ήρθε να… ταράξει την ηρεμία των «κυανοκίτρινων». Ο Στάθης Καμαράκης στη κατά τη συνέντευξη Τύπου έκανε λόγο για κακή ημέρα των διαιτητών της αναμέτρησης, αλλά όπως φαίνεται την άποψη αυτή δεν συμμερίζονται ο Πρόεδρος και το ΔΣ του συλλόγου.

Με ανακοίνωση οι ιθύνοντες της ομάδας αναφέρονται σε ατυχείς δηλώσεις που οφείλονται στην ένταση του αγώνα.

Η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ομάδας στην μακρόχρονη πορεία τους στο ελληνικό μπάσκετ πίστευαν και πιστεύουν ότι οι αγώνες κερδίζονται ή χάνονται από τους βασικούς συντελεστές τους τις ομάδες δηλαδή και ποτέ από άλλους παράγοντες όπως η διαιτησία ή άλλα φανταστικά παρασκήνια.

Ο Σύλλογός μας δεν έχει και ούτε πρόκειται ποτέ να κρυφτεί πίσω από ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας προκειμένου να καλύψει τις δικές του αδυναμίες ή παραλείψεις.

Για τους παραπάνω λόγους θεωρούμε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας, στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ατυχείς και εκτός της φιλοσοφίας του συλλόγου μας. Είμαστε βέβαιοι πως οφείλονται στην ένταση του αγώνα και την πίκρα για το τελικό αποτέλεσμα και ότι δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να μειώσει την πεντακάθαρή νίκη της ομάδας του Αρκαδικού και την υποδειγματική διαιτησία των τριών διαιτητών του συγκεκριμένου αγώνα».