«Η κοροϊδία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο»

Άμεση ήταν η απάντηση των οκτώ παικτών που την περασμένη σεζόν αγωνίζοντας στην Ολυμπιάδας Πατρώ,ν στον πρόεδρο της, Νίκο Μπογονικολό, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση μετά τη χθεσινή (25/11) ανακοίνωση των αθλητών που έχουν στα χέρια τους ακάλυπτες επιταγές που αφορούν την περσινή αγωνιστική περίοδο.

«Εκφράζουμε την αγανάκτηση και τη λύπη μας για την απάντηση της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΣ και συγκεκριμένα του κ.ΜΠΟΓΟΝΙΚΟΛΟΥ προέδρου της ομάδας  στη χθεσινή μας ανακοίνωση. Ρωτάμε λοιπόν ευθέως τα εξής:

Είμαστε συκοφάντες όταν έχουμε στα χέρια μας 10 ακάλυπτες επιταγές από εταιρείες που δεν σχετίζονταν  με την ομάδα που αγωνιζόμασταν;
Είμαστε συκοφάντες όταν έχουμε στα χέρια μας χαρτιά με τις εξώσεις από τα σπίτια μας ;
Είμαστε συκοφάντες όταν δεν έχουμε πάρει τα ένσημα μας και τη βεβαίωση αποδοχών;

Για του λόγου το αληθές προκαλούμε όλους τους δημοσιογράφους να παραλάβουν αν θέλουν από εμάς όλα αυτά τα στοιχεία ώστε να διαπιστώσουν επιτέλους ποιος είναι συκοφάντης και όχι μόνο. 

Σε σχέση δε με τους χθεσινούς χαρακτηρισμούς που εκτοξεύθηκαν εις βάρος μας περί συκοφαντίας και μηνύσεων επιφυλασόμεθα παντώς νομίμου δικαιώματος.

 Αλλά η κοροϊδία και το θέατρο έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο καθώς με απορία και έκπληξη διαβάσαμε το ρεσιτάλ αυτοπροβολής του κυρίου Μπογονικολού που μίλησε για τις ΔΙΕΘΝΕΙΣ επιχειρήσεις του, τις αγαθοεργίες αλλά και τις δωρεές του! Αλήθεια αφού έχει τέτοια οικονομική ευρωστία για δεν κάνει κάτι για τις ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ επιταγές που έχουμε στα χέρια μας;

 Επίσης γιατί δεν καλεί τους υπεύθυνους της FIBA στα γραφεία του στις Βρυξέλλες, ώστε να τους πείσει να προχωρήσουν στην άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών με πρόσφατο παράδειγμα ενός κοινοτικού αθλητή. Το μπάσκετ κύριοι έχει χορτάσει από ψέματα. Το μπάσκετ δεν αντέχει άλλο να το κοροϊδεύουν. Φτάνει πια».

 Με όλο το σεβασμό: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΛΑΚΗΣ , ΗΛΙΑΣ ΤΟΜΑΡΑΣ,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΚΑΡΟΥΔΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΤΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΤΑΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ, ΠΕΤΖΑ ΚΟΣΑΝΟΒΙΤΣ.