«Καλοί για 30 λεπτά»

Ο Πιερικός Αρχέλαος κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο της έδρας απέναντι στον Ερμή Λαγκαδα παίζοντας στο μεγαλύτερο διάστημα καλό μπάσκετ. Ο τεχνικός του συλλόγου, Δημήτρης Γαλάνης μίλησε για την απόδοση των παικτών του τονίζοντας πως η χαλάρωση που παρουσίασαν το τελευταίο πεντάλεπτο ήταν αδικαιολόγητη.

«Δεν ήταν εύκολη αυτή η νίκη, όπως και καμία νίκη στην κατηγορία αυτή. Απλά, θεωρώ, ότι εμείς ήμασταν από καλοί έως πολύ καλοί για τριάντα λεπτά, δηλαδή δεν ήμασταν όπως έπρεπε τα πρώτα πέντε και τα τελευταία πέντε λεπτά. Ειδικά στο τέλος είναι αδικαιολόγητη η απόδοσή μας γιατί είχαμε ρυθμό και χαλαρώσαμε χωρίς λόγο. Θέλω να πω ότι ο Λαγκαδάς είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά σήμερα χτύπησε ο κινητήριος μοχλός του, ο Ράλλης και έτσι τα παιδιά του Ερμή βγήκαν από το ρυθμό τους».

Τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Λαγκαδά παρακολούθησε και αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πιερικού. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής του Πιερικού Σταύρος Διαμαντόπουλος, δήλωσε:

«Ο Πιερικός Αρχέλαος είναι πρότυπο επαγγελματικής ομάδας και αυτό αποδεικνύεται από την πορεία του η οποία δεν είναι τυχαία τα τελευταία χρόνια. Είναι ευτύχημα για το μπάσκετ της Πιερίας να διοικείται από ανθρώπους που λειτουργούν σε επαγγελματικά πρότυπα και εύχομαι η ομάδα να ανέβει γρήγορα στην Α1. Αξίζει η Πιερία να έχει ομάδες στις επαγγελματικές κατηγορίες τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ. Εύχομαι καλή επιτυχία στο σύλλογο και σύντομα να αγωνίζονται στο καινούριο τους “σπίτι”. Πάνω απ’ όλα όμως εύχομαι υγεία στους αθλητές».