«Κατάχρηση εξουσίας»

Με ανακοίνωση του Δ.Σ ο Ερμής καταδικάζει την «ικανότητα» των Νικολούδη και Καλούτσα,  να ασκεί αυταρχικά την εξουσία που έχουν. Συγκεκριμένα, ο σύλλογος του Λαγκαδά αναφέρεται σε συγκεκριμένες φάσεις, τι οποίες μάλιστα θα αποστείλει στην ΚΕΔ.

Αναλυτικά:

«To Δ.Σ. του ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ καταδικάζει την «ικανότητα» των διαιτητών Θεσσαλίας κων Νικολούλη & Καλούτσα, οι οποίοι ασέλγησαν επί της ομάδος μας με τον πλέον προκλητικό τρόπο δείχνοντας αυταρχικά το αίσθημα κατάχρησης εξουσίας που τους διακατέχει φορώντας την γκρι στολή.

Συγκεκριμένα, πέραν της προκλητικής και ειρωνικής συμπεριφοράς του κου Νικολούλη προς αθλητές και τεχνικό team, είχαμε να αντιμετωπίσουμε το απίστευτο διαιτητικό μένος των συγκεκριμένων κυρίων με σωρεία διαιτητικών παραβάσεων (περίπου 30) εις βάρος της ομάδας μας κι ενώ αυτή, «κακώς» για αυτούς, συμβάδιζε στο σκορ μέχρι το 25ο λεπτό όπου εκεί έπρεπε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση πριν είναι πλέον αργά. Ένα γκολ – φάουλ που δεν μέτρησε, ένα αντιαθλητικό που δεν δόθηκε, ένα καλάθι που μέτρησε αντί να σφυριχτούν βήματα και τέλος μια τεχνική ποινή εις βάρος του Ερμή και όλα αυτά μέσα σε 1 λεπτό καθόρισαν τον οριστικό νικητή. Από κει και έπειτα η ομάδα μας αρνήθηκε να συμμετάσχει σε αυτό το φιάσκο και οδηγηθήκαμε σε μια ευρεία ήττα. Αν συνυπολογίσουμε σε όλα τα παραπάνω και τη στάση της γραμματείας η οποία ανανέωσε 2 φορές τον χρόνο χωρίς η μπάλα να χτυπήσει στο στεφάνι, ξεκινούσε νωρίτερα τα 24’ για την ομάδα μας και αργότερα για τον αντίπαλο, μπορούμε εύκολα να αντιληφθούμε ότι όλα τα παραπάνω δεν είναι προϊόν ανικανότητας.

Όλα τα προαναφερόμενα θα αποσταλούν με εικόνα στην ΚΕΔ αλλά και στην ΕΟΚ για να λάβει ξεκάθαρη γνώση για όλα όσα έλαβαν χώρα και με την ελπίδα να προλάβει τυχόν μελλοντικές αντίστοιχες συμπεριφορές.

Εις το επανιδείν!».