«Να ξεκινήσουμε με το “δεξί”»

Στο… σπίτι του θα φιλοξενήσει το Σάββατο (1/10) ο Πιερικός Αρχέλαος τον Απόλλωνα Πατρών στο πρώτο παιχνίδι για το νέο πρωτάθλημα. Η προετοιμασία της ομάδας έχει μπει στην τελική ευθεία και ο ο βοηθός του προπονητή Δημήτρη Κυριακού, Χρήστος Ξηρομερίτης αναφέρθηκε στο επερχόμενο εναρκτήριο ματς:

«Μπήκαμε στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος. Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε κάποιες απουσίες λόγω μικροτραυματισμών, αλλά πιστεύω ότι από σήμερα θα είμαστε πλήρεις και υγιείς. Ο Φουτσιτζής εντάχθηκε αμέσως στην ομάδα και φαίνεται ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά.

Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικό για εμάς, αφού ο Απόλλωνας δείχνει ναι είναι σε καλή κατάσταση κρίνοντας από την πορεία του στο κύπελλο. Από την άλλη, εμείς έχουμε μια νεανική ομάδα που δημιουργεί συνεχώς προβληματισμούς στην αντίπαλη ομάδα και κάτι τέτοιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στην πρεμιέρα».

Στο σαββατιάτικο παιχνίδι αναφέρθηκε και ο Γιάννης Μαλτέσιος: «Είμαστε μια νέα ομάδα και κυρίως με νέα παιδιά που έχουμε όνειρα και φιλοδοξίες. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά και σωστά σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και ήρθε η ώρα να τα βγάλουμε μέσα στο γήπεδο με εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Μένουν λίγες μέρες ακόμη πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και προσπαθούμε να  διορθώσουμε τα λάθη μας. Με την ανάρρωση από τους μικροτραυματισμούς που είχαν κάποιοι συμπαίκτες μας, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για τον πρώτο αγώνα με την Πάτρα και μαζί με την αγωνία και την προσμονή που έχουμε όλοι μας να ξεκινήσουμε με το «δεξί» στις νέες μας υποχρεώσεις, εύχομαι να είμαστε όλοι μας υγιείς και ο υπέροχος κόσμος της Κατερίνης για ακόμη μια χρονιά να είναι δίπλα μας και να αποτελεί τον έκτο παίκτης μας, όπως μέχρι τώρα…».