«Να προστατεύσουμε το κύρος της ομάδας και τον αθλητή μας»

Τα όσα έγιναν στο κλειστό της Κηφισιάς αποτελούν δυσφήμιση του μπάσκετ. Η ομάδα των βορείων προαστίων με ανακοίνωσή της θεωρεί μοναδικό υπαίτιο για όσα διεξήχθησαν τον κ. Πουρσανίδη,  χαρακτηρίζοντας τον ανεπαρκή για να φέρει σε πέρας αγώνας τέτοιου είδους. Παράλληλα, ο ίδιος ρέφερι κράτησε άδικα (σ.σ μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο του αγώνα) το φύλλο αγώνα του Σπύρου Διαμαντόπουλου, ενώ στην ανακοίνωση τονίζεται πως κανείς αθλητής δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα .

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας το Σάββατο το βράδυ πέτυχε την σημαντικότερη νίκη στην 17χρονη ιστορία της επί του Απόλλων Πατρών, μιας ομάδας με λαμπρή ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ. Παρ όλα αυτά τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στο γήπεδο με την αποβολή 16 παικτών δεν μας επέτρεψε να πανηγυρίσουμε όσο θα έπρεπε την τεράστια αυτή επιτυχία του συλλόγου μας

Η δυσφήμιση του μπάσκετ που διαπράχθηκε στο κλειστό γήπεδο της Νέας Κηφισίας οφείλεται αποκλειστικά στον Α’ διαιτητή της αναμέτρησης κ.Πουρσανίδη του συνδέσμου Θεσσαλονίκης.

Ο εν λόγο κύριος αποδεικνύεται ανεπαρκής για να φέρει σε πέρας αγώνες τέτοιου επιπέδου και όπως διαπιστώθηκε και το περασμένο Σάββατο είναι και επικίνδυνος.

Ο κύριος Πουρσανίδης απέβαλε με ντισκαλιφιέ και κράτησε και το δελτίο του αθλητή μας Σπύρου Διαμαντόπουλου, ο οποίος κινδυνεύει με τιμωρία από 1 έως 6 αγωνιστικές χωρίς να έχει διαπράξει το παραμικρό.

Το βίντεο αλλά και το φωτογραφικό υλικό του ματς αποδεικνύουν ότι ουδέποτε ο Διαμαντόπουλος χτύπησε τον αθλητή Κρόλο του Απόλλωνα. Κατά δεύτερο, είναι ολοφάνερο ότι σε καμία στιγμή οι υπόλοιποι αθλητές από τον πάγκο της Κηφισιάς δεν συμμετείχαν στα επεισόδια και κανένα μέλος της αποστολής δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας πέφτει «θύμα» της ακαταλληλότητας του κυρίου Πουρσανίδη, ο οποίος φρόντισε μέσα 4 λεπτά στο ματς με την Δόξα στη Λευκάδα να μας αποβάλει με 3 φάουλ και δυο τεχνικές ποινές τον αθλητή μας Σάββα Νικητάκη!

Η ομάδα μας ουδέποτε μέχρι τώρα σε όποια κατηγορία και να αγωνιζότανε δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα και πάντα αποτελούσε υπόδειγμα κοσμίας συμπεριφοράς μέσα και έξω από το γήπεδο.

Για μας στη Νέα Κηφισιά σημασία δεν έχει η νίκη αλλά η χαρά του παιχνιδιού και η αξιοπρεπής παρουσία μας στην Α2 εθνική κατηγορία. Αυτό το σκοπό έχει άλλωστε και η ανακοίνωση αυτή. Να προστατέψει πρωτίστως τον αθλητή μας Σπύρο Διαμαντόπουλο και κατά δεύτερον το κύρος και την εικόνα της ομάδας μας.

Μεγαλύτερο παράσημο για την ομάδα και τον κόσμο της Νέας Κηφισίας αποτελεί η ανακοίνωση του Απόλλωνα, στην οποία γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στη φιλοξενία της οποίας έτυχαν παίκτες προπονητές, διοίκηση και φίλαθλοι της πατρινής ομάδας στο γήπεδο μας. Οφείλουμε επίσης να επισημάνουμε την άψογη στάση τόσο των φίλαθλων όσο και των ανθρώπων του Απόλλωνα με τους οποίους δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Τέλος, αναρωτιόμαστε τι θα επακολουθούσε αν το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβαινε σε κάποιο άλλο γήπεδο;».