«Στην Α2 μόνο για την ΑΕΚ»

Ο Γιώργος Τσιάκος όχι μόνο επιβεβαίωσε στην «Κιτρινόμαυρη Ωρα» ότι συζητάει με την ΑΕΚ το ενδεχόμενο να παίξει στο «δικέφαλο», αλλά και ότι στην Α2 θα παίξει μόνο εάν… ντυμένος στα κίτρινα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσιάκος μίλησε στη συγκεκριμένη εφημερίδα:

Για την συνομιλία του με τον κ. Χήνα:

«Είπα στον κ. Χήνα πως έχω τρεις προτάσεις από την Α1. Ωστόσο, είμαι διατεθειμένος να παίξω στην Α2 μόνο για λογαριασμό της ΑΕΚ.Θα ήθελα να συμμετάσχω σε κάτι τόσο σημαντικό. Σε μια προσπάθεια επιστροφής εκεί που ανήκει, στην Α1. Είναι μια μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ με πολύ κόσμο. Γνωρίζω και αντιλαμβάνομαι το μέγεθος αυτής της ομάδας. η μητέρα μου κατάγεται από τη Μικρά Ασία και όλη μου η οικογένεια υποστηρίζει την ΑΕΚ».

Για την οικονομική κατάσταση της «Ένωσης»:

«Βλέπω πως κάτι καλό εξελίσσεται. Είναι σημαντικό να υπάρχει οικονομική φερεγγυότητα και η ΑΕΚ να αποκαταστήσει το όνομά της. Ως φίλαθλος το λέω».

Για τον Νίκο Γεωργαντζόγλου:

«Ξέρω ποιος είναι ο κ. Γεωργαντζόγλου. Ξέρω την οικονομική του επιφάνεια. Έχω μιλήσει με πολλά παιδιά από την ομάδα, που είναι φίλοι μου. Καταβάλει μια σημαντική προσπάθεια».

Για τις οικονομικές απαιτήσεις του:

«Δεν μιλήσαμε οικονομικά. Ενδεχομένως να τα πούμε με τον κ. Γεωργαντζόγλου και το μάνατζέρ μου».

Για την κατάσταση της υγείας του:

«Εδώ κι ένα μήνα προπονούμαι. Έχουν περάσει 6,5 μήνες από την επέμβαση. Τη Δευτέρα (10/10) έχω το τελικό ραντεβού με το γιατρό που. Είμαι έτοιμος. Ακόμα και το Σάββατο, που λέει ο λόγος, μπορώ να βοηθήσω για δέκα λεπτά. Δεν λέω πως θα είμαι στο 100%, ούτε ότι θα βάλω 20 πόντους. Μπορώ όμως να βάλω το κορμί μου χωρίς φόβο».