Όλα πήγαιναν καλά στη προετοιμασία του Κένταυρου πριν τραυματιστούν δύο από τους βασικούς παίκτες της ομάδας. Ο Κλωνάρας ταλαιπωρήθηκε όλη την εβδομάδα από διάταση συνδέσμων ενώ ο Ευαγγελινός από τενοντίτιδα στον ώμο.

Οι δύο καλαθοσφαιριστές αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις στο τέλος της εβδομάδας ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης. Οι δύο αυτές απουσίες τους άφησαν λίγο πίσω όσον αφορά τα σχέδια τους για τη προετοιμασία αλλά εφόσον χρόνος υπάρχει πολύς μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος… όλα αυτά δεν κοστίζουν πάρα πολύ (σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα στη καθημερινότητα μας που κοστίζουν όλο και περισσότερο…!).

Πάντως στον Κένταυρο δουλεύουν σκληρά με σκοπό να ανταμειφθούν με όνειρα πολλά ή τουλάχιστον με κάτι καλύτερο από τη τέταρτη θέση στο «καρέ» του πρωταθλήματος των δύο τελευταίων χρόνων. Τρίτη προσπάθεια και… καλύτερη.

Ο κύκλος των φιλικών παιχνιδιών συνεχίζεται με ένα δυνατό παιχνίδι το Σάββατο κόντρα στη ΜΕΝΤ.

Επίσης, συνεχίζεται και η αναζήτηση ενός καλού γκάρντ ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Τολιόπουλο αφού δεν κατέστη δυνατή η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.