«Χρωστάμε χαρές στον κόσμο του ΟΦΗ»

Ο βασικός στόχος έχει επιτευχθεί προ πολλού (άνοδος), αλλά ο ΟΦΗ έχει ένα καλό κίνητρο για τον κυριακάτικο αγώνα με το Πέραμα. Αυτό δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του τίτλου στη Β’ Εθνική.

Ο Αλέξης Τσακιρίδης μίλησε στο σάιτ του ΟΦΗ (ofibc.gr), κάνοντας την αποτίμηση της χρονιάς, αλλά και την έκκληση στον κόσμο να πάει στο Βαρδινογιάννειο την Κυριακή για να γιορτάσει μαζί με την ομάδα. Το τελευταίο άλλωστε (το κατά πόσο θα γίνει «γιορτή» στο γήπεδο) είναι άλλωστε που απασχολεί αρκετά εδώ και μέρες τον μπασκετικό ΟΦΗ, με δεδομένη την ένταση που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών για τον υποβιβασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας…

«Ο στόχος επιτεύχθηκε. Όλα πήγαν καλά σε μια καταπληκτική για εμάς χρονιά. Περάσαμε από δύσκολες έδρες, ενώ σημειώσαμε νίκες που προκάλεσαν αίσθηση. Στόχος ήταν η άνοδος και όχι το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι είναι πολύ μεγάλη υπόθεση η άνοδος μας στην Α2, αμέσως μια χρονιά μετά την πτώση μας» τονίζει ο Αλέξης Τσακιρίδης.

Οσον αφορά το παιχνίδι με το Πέραμα, ο Τσακιρίδης λέει πως… «είναι ένα παιχνίδι όπως τα τρία προηγούμενα. Εμείς θα το δούμε σαν παιχνίδι διασκέδασης, στο οποίο να ευχαριστηθεί και ο κόσμος που θα έρθει. Εντάξει ο τίτλος είναι θέμα γοήτρου. Αν έρθει έχει καλώς. Εμείς θέλουμε να το διασκεδάσουμε. Να παίξουν όλα τα παιδιά, γιατί όλοι είχαμε μερίδιο στην άνοδο, ώστε να τους χειροκροτήσει και ο κόσμος. Κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο. Να έρθει να μας δει, να διασκεδάσει μαζί μας, να πανηγυρίσει την άνοδο. Να χειροκροτήσει όλα τα παιδιά, τους προπονητές.

Μπορεί φέτος μα μην είχαμε την στήριξη, όπως άλλες χρονιές, αλλά καταλαβαίνω. Η οικογένεια του ΟΦΗ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και είναι λογικό να είναι στενοχωρημένοι. Στον κόσμο του ΟΦΗ, χρωστάμε χαρές. Γι’ αυτό τον καλούμε να είναι μαζί μας την Κυριακή. Να χαρεί μαζί μας την άνοδο».

Ανακοίνωση εξέδωσαν και οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ, κάνοντας γενικό προσκλητήριο για τη γιορτή της Κυριακής…

«Οι Σύνδεσμοι Οργανωμένων Οπαδών ΟΦΗ, Snakes 4 Heraklion Club και Κρήτες 4 Θεόδωρος Παπαδόπουλος, καλούν όλους τους Ομιλίτες να δώσουν βροντερό παρόν και να κατακλύσουν το κλειστό του ΒΑΚ, την Κυριακή, στις 17:00, για τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με το Πέραμα.

Είναι ευκαιρία όλων μας, να ευχαριστήσουμε τους παίκτες της ομάδας μας, για την προσπάθεια όλης της χρονιάς, για την άνοδο στην Α2 και με την παρουσία μας, να συνοδευτεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλοι οι δρόμοι, οδηγούν λοιπόν, την Κυριακή, στο κλειστό του ΒΑΚ.

Υ.Γ Πολιτικοί – Βουλευτές VS Πιλάβιος 0-1».