Άλλους δύο παίκτες ανακοίνωσε το τελευταίο 24ωρο η Γέφυρα, ανέβαζοντας τον αριθμό των φετινών μεταγραφών στις 9. Ο Χάρης Σαχμπατιάν και ο Γιάννης Μπάρμπας προστέθηκαν κι αυτοί στο ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, η οποία ανακοίνωσε παράλληλα και την πρόσληψη του Σταύρου Ευγενειάδη για τη θέση του βοηθού προπονητή….

Αναλυτικά οι τρεις ανακοινώσεις:

«Το ΔΣ ΤΟΥ ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Σαχμπατιάν Χάρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Χάρη Καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΚΣ Γεφυρας. Το ΔΣ θέλει να ευχαριστήσει το ΔΣ ΤΟΥ Σωματείου των Γαλάζιων προσωπικά τον κύριο Χρήστο Παπαδουλη για την άριστη συνεργασία της μεταγραφης».

«Το ΔΣ ΤΟΥ ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή στην ομαδα μας του αθλητή Γιάννη Μπάρμπα. Ο Γιαννης είναι γεννηθείς το 2005 κάτοικος Γεφυρας και θα πλαισιώσει τα τμήματα του Αντρικού και παιδικού.Ευελπιστουμε υπό τις οδηγίες του κοουτς Καραπιπεριδη και των συνεργατών του να εκπληρώσει τα όνειρα του που είναι και δικά μας. Γιάννη Καλώς επεστρεψες στην οικογένεια του ΚΣ Γέφυρας».

«Το ΔΣ ΤΟΥ ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σταύρο Ευγενειάδη 32 χρονών για την θέση του βοηθού Προπονητή. Ο Σταυρος ήταν στο Σ.Α.Α.Κ ΑΝΑΤΟΛΙΑ τα τελευταία 4 χρόνια όπου έχει πανηγυρίσει συνεχείς άνοδους. Έχει εργαστεί επίσης στην Ευκαρπία Β Εθνική και στον Ερμη Λαγκάδα (Βοηθός Προπονητή Α2). Επίσης έχει και μια Κατάκτηση U21 πρωταθλήματος με Σ.Α.ΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ. Σταυρο Καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΚΣ Γέφυρας».