Άφησαν πίσω ότι έχασαν, κοιτάνε μόνο τι θα κερδίσουν

Τη πρώτη τους νίκη στο πρώτο τους εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς θέλουν στον Απόλλων και όλα τα άλλα είναι…παρελθόν. Το παιχνίδι της πρεμιέρας που δεν τους…βγήκε σε καλό, το έχουν αφήσει πίσω τους στη Καλαμαριά και το μόνο που σκέφτονται είναι οι Τιτάνες Δράμας.

Ο τεχνικός του σωματείου της Θεσσαλονίκης Άκης Παπαμαυρουδής μίλησε με ουκ ολίγα κολακευτικά λόγια για τον προσεχή αντίπαλο τους. Άλλωστε το μόνο που έχουν να χωρίσουν είναι…40 λεπτά : «Είναι μια καλή ομάδα, με καλούς ψηλούς αλλά και με περιφερειακούς που έχουν καλό μακρινό σουτ και έμπειρους παίκτες όπως ο αρχηγός τους. Εμείς θα προσπαθήσουμε να «φυλάξουμε» τα «νώτα» μας όσο καλύτερα μπορούμε, να πάρουμε τα αμυντικά ριμπάουντ και να παλεύουμε μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Δεν έχουμε περιθώρια για «νεκρά» διαστήματα. Το σημαντικό πάντως είναι ότι δεν έχουμε τραυματίες και είμαστε σε καλή διάθεση».

Γιορτές και λοιπές αργίες είναι…πολύτιμες ώρες ξεκούρασης αλλά όταν δεν υπάρχει πρωτάθλημα! Έτσι παίκτες και τεχνική ηγεσία θα κάνουνκανονικά προπονήσεις και τη Παρασκευή ανήμερα της Εθνικής μας εορτής όπως έκαναν και ανήμερα του Αγ. Δημητρίου.

Σήμερα, Πέμπτη ο Απόλλων έδωσε φιλικό παιχνίδι με τον Αριστοτέλη Επανομής με τον προπονητή Άκη Παπαμαυρουδή να δοκιμάζει πολλά σχήματα και παίκτες ενόψει της νέας δοκιμασίας με τους Τιτάνες.