Άφησαν “ξεκρέμαστο” το “Λάζο”

Η κίνηση αρκετών πρωτοκλασσάτων παικτών της Α1 να “σπάσουν” την απεργία του ΠΣΑΚ, έχει “ενοχλήσει” τους… συμπαίκτες τους στο πρωτάθλημα. Κάτι που επιβεβαιώνει κι ο παίκτης του Ηλυσιακού Νώντας Παπαντωνίου, ο οποίος δεν έκρυψε πως θεωρεί ότι μ’ αυτή τους την κίνηση άφησαν “ξεκρέμαστο” τον πρέοδρο του ΠΣΑΚ Λάζαρο Παπαδόπουλο.

“Οι συναθλητές μου που έχουν τη δυνατότητα λόγω ονόματος να μας βοηθήσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνει ο Λάζαρος. τον άφησαν “ξεκρέμαστο”. Θεωρώ πως είναι άδικο και πρέπει να κοιτάξουμε το αύριο του μπάσκετ”, σχολίασε ο νεαρός παίκτης μιλώντας στον Sentra 103,3 και πρόσθεσε: “Η πλειοψηφία αρχικά ήταν να μην αγωνιστούμε και να γίνει απεργία. Δεν γίνεται στο τέλος να αλλάζεις απόφαση και να “κρεμάς” τους συναθλητές σου. Δεν υπάρχει ούτε σεβασμός, ούτε αξιοπρέπεια. Εγώ και η ομάδα μου δεν έχουμε τεράστια συμβόλαια, ούτε είμαστε τόσα χρόνια στο άθλημα. Ούτε μας χρωστούν χρήματα, ούτε έχουμε ζήσει καταστάσεις όπως τα παιδιά στην Α2. Πήρα όμως την απόφαση να σεβαστώ και να ακολουθήσω την απόφαση του ΠΣΑΚ για να κάνουμε όλοι μαζί κάτι καλύτερο για το μπάσκετ. Οι συναθλητές μου δεν σέβονται αυτή την απόφαση και προδίδουν τους συναθλητές τους”.

Ο ίδιος, βέβαια, επέλεξε ν’ ακολουθήσει έως τέλος τη… γραμμή του ΠΣΑΚ, κάτι που του επιτρέπει όπως τόνισε “να αισθάνεται ανακουφισμένος”. “Αυτό που μετράει είναι πως νιώθει ο καθένας μέσα του. Το Σάββατο το βράδυ που γύρισα σπίτι μου, παρόλο την ήττα της ομάδας μου και το ότι μας είχαν “πουλήσει” οι άλλες ομάδες, ένιωσα καλά μέσα μου. Με τα γεγονότα της Κυριακής ένιωσα ανακούφιση μέσα μου γιατί είδα να χτυπούν τα παιδιά τα ΜΑΤ με τις ασπίδες και είχα κάνει ότι πιο σωστό γίνεται με την απόφαση μου να μην αγωνιστώ”.