«Έδεσε» τρεις παλιούς, πρόσθεσε τρεις «νέους» η ΑΕΚ

Έντονη κινητικότητα παρουσίασε η ΑΕΚ στο μεταγραφικό κομμάτι, καθώς σε μία μέρα ανακοίνωσε έξι παίκτες! Οι διοικούντες την Ένωση φρόντισαν να κρατήσουν στο έμψυχο δυναμικό τρεις παίκτες που αποτελούσαν σημαντικό κομμάτι στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας, ενώ δίπλα σ’ αυτούς προσθέτουν μία τριάδα πολλά υποσχόμενη…

Οι Φαλέκας, Δέσπος και Πολυτάρχου είναι οι τρεις που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ΑΕΚ, ενώ οι Καράμπουλας, Παπαδιονυσίου και Παπαντωνάκος είναι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Η ανακοίνωση για τις ανανεώσεις αναφέρει:
«Η Διοίκηση της ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους καλαθοσφαιριστές Αλέξη Φαλέκα, Δημήτρη Δέσπο και Μιχάλη Πολυτάρχου.
Ο Αλέξης Φαλέκας και ο Δημήτρης Δέσπος υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους ενώ ο Μιχάλης Πολυτάρχου υπέγραψε διετές συμβόλαιο.
Οι 3 αθλητές κοσμούν τα ελληνικά γήπεδα με την παρουσία και την προσωπικότητά τους. Συνέβαλαν τα μέγιστα στην περσινή προσπάθεια για την άνοδο στην Α2 και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Αναγέννησης της Βασίλισσας.
Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τον Δικέφαλο στο στήθος.»

Ενώ για τις προσθήκες το δελτίο Τύπου αναφέρει:
«Η Διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους καλαθοσφαιριστές Βαγγέλη Καράμπουλα, Στάθη Παπαδιονυσίου και Κώστα Παπαντωνάκο.
Ο Βαγγέλης Καράμπουλας (32 ετών, 2.00) υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Κατά την περσινή σαιζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ν. Κηφισιάς με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 και ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος της Α2.
Ο Στάθης Παπαδιονυσίου (21 ετών, 1.95) υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο.Υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Εφήβων και Νέων Ανδρών. Πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Δούκα και αναδείχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης κάτω των 22 ετών στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.
Ο Κώστας Παπαντωνάκος (22 ετών, 2.02) υπέγραψε 2ετές συμβόλαιο. Υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων. Πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανερυθραϊκού.
Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΚ και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την κιτρινόμαυρη φανέλα.».