Έκλεισε και τον Παγώνη ο Εθνικός

Έναν παίκτη… all around θα έχει στη διάθεσή του τη νέα περίοδο ο Κώστας Σορώτος στον Εθνικό, αφού οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Φαίδωνα Παγώνη. Ο 28χρονος, ύψους 1.97 παίκτης που την περασμένη περίοδο φορούσε τη φανέλα του Λαυρίου τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες τον Εθνικό κι έτσι για την επόμενη περίοδο αφήνει το λιμάνι του Λαυρίου και «μετακομίζει» στον Πειραιά!

Η ανακοίνωση απόκτησης του Παγώνη αναφέρει:
«Συνεχίζεται εντατικά ο σχεδιασμός της ομάδας μας εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου με την διοικούσα επιτροπή να ανακοινώνει άλλη μία σημαντική μεταγραφή. Ο Φαίδων Παγώνης συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες και θα φορέσει τη φανέλα του Εθνικού για ένα χρόνο.

Ο 28χρονος παίκτης με ύψος 1.97 που μπορεί να καλύψει άνετα τις θέσεις 1, 2, 3 και 4, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αμύντα όπου αποχώρησε το 2006 έχοντας κατακτήσει παράλληλα την άνοδο στη Β’ Εθνική. Την επόμενη χρονιά μετακόμισε στο Φάληρο και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 για δύο χρόνια. Το 2008 επέστρεψε στον Αμύντα όπου με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 όντας ένας από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου. Στην ομάδα της Δάφνης έμεινε έως και το 2012 ενώ την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε με τα χρώματα του Λαυρίου, εκπληρώνοντας παράλληλα τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.»