Έκλεισε Κοντόγιωργα, ανανέωσε τον Μαντούβαλο η Σφήκα Αμαλιάδας

Οι κινήσεις του Βασίλη Νιπεργιάλη προκειμένου να προσθέσει τα κομμάτια που θέλει στο… παζλ της Σφήκας Αμαλιάδας ενόψει της νέας σεζόν, γίνονται με προσοχή. Με τον Έλληνα προπονητή να βάζει ένα νέο κομμάτι στο «παζλ» του και να διατηρεί ένα ακόμη από την περασμένη περίοδο. Ο Γιώργος Κοντόγιωργας είναι η μεταγραφική κίνηση της ομάδας, ενώ ο Δημήτρης Μαντούβαλος ο παίκτης που θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα και τη νέα περίοδο.

«Ευχαριστώ τον coach Βασίλη Νιπεργιάλη και τους παράγοντες της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν και ξαναγυρίζω στις εθνικές κατηγορίες με μια ομάδα καλοδουλεμένη και οργανωμένη. Διαθέτω την εμπειρία και το σθένος να βοηθήσω την ομάδα μου. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για αυτό», δήλωσε ο Κοντόγιωργας μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την Σφήκα, ενώ από την πλευρά του ο Μαντούβαλος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω σε μια πραγματική οικογένεια . Από την πρώτη στιγμή εδώ στην Αμαλιάδα αισθάνθηκα σαν στο σπίτι μου . Οι απαιτήσεις μεγαλώνουν αλλά όλοι εδώ στον Α.Σ.Σ.Α θα είμαστε πανέτοιμοι για την πρόκληση της Γ´ Εθνικής . Εγώ προσωπικά θα δώσω τα πάντα μέσα στο παρκέ να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους».

Ξεκίνησε η διάθεση καρτών διαρκείας από την ομάδα

Στην κυκλοφορία τέθηκαν οι κάρτες διάρκειες για την αγωνιστική χρόνια 2020-21. «Με το σύνθημα #Πάμε μαζί Πάμε ψηλά, που μετουσιώνεται σε πράξη κάθε χρόνο στο παρκέ , ο Α.Σ.Σ.Α δίνει τη δυνατότητα στους Ηλείους φιλάθλους από τη μια στην πολύ καλή τιμή των 50€ να δουν την αγαπημένη τους ομάδα, από την άλλη να στηρίξουν οικονομικά το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.
Το πρωτάθλημα της Γ´ εθνικής θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αφού πέρα από τις ομάδες της Πελλοπόνησου, προστέθηκαν και δύο ομάδες από την Κρήτη , ενδεχομένως να προστεθεί και από νησί του Αιγαίου. Σε όλη αυτή την προσπάθεια η συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου θα είναι όπως κάθε χρόνο ιδιαίτερα κομβική .
Συνεχίζουμε , ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ , ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ!», αναφέρει η πρόσκληση της Σφήκας προς τους φίλους της ομάδας.