Έκοψε την πίτα του ο Απόλλων Πατρών, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη

Υπό το βλέμμα του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/1) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Απόλλωνα Πάτρας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό αθλητικό κέντρο των “μελανόλευκων” και στο περιθώριό της τιμήθηκαν η ομάδα νεανίδων βόλεϊ του συλλόγου για την πρόκριση στα τελικά του Πανελλήνιου και την δεύτερη θέση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς και αθλητές και αθλήτριες για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ο Απόλλωνας Πάτρας με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλους όσοι παρέστησαν στην εκδήλωση. Αναλυτικά αναφέρει:

“Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όσους παρέστησαν στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, ο οποίος ευλόγησε την πίτα και μας έδωσε δύναμη με τα λόγια του να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε για το καλό των παιδιών μας και του αθλητισμού.
Θερμές ευχαριστίες απευθύνει η διοίκηση στον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος βρέθηκε κοντά μας παρά το βεβαρυμένο πρόγραμμά του και μοιράστηκε μαζί μας σκέψεις και ιδέες για την περαιτέρω αναβάθμιση του αθλητικού κινήματος στη χώρα μας.
Οι ευχαριστίες μας έχουν ακόμα αποδέκτες: Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, τους Βουλευτές Αχαϊας: Σία Αναγνωστοπούλου, Κώστα Σπαρτινό, Ανδρέα Ριζούλη, Ιάσονα Φωτήλα, Νίκο Νικολόπουλο, τον αντιπεριφερειάρχη Αχαϊας, Γρηγόρη Αλεξόπουλο, και τον αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Κώστα Καρπέτα, τον εκπρόσωπο του Δημάρχου Πατρέων, αντιδήμαρχο Πάνο Μελά, τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΠΑ, Νίκο Κοντοέ, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαϊας, Πλάτωνα Μαρλαφέκα, πολιτικούς παράγοντες, τους εκπροσώπους φορέων, τους γονείς και τα παιδιά που συμμετέχουν στις Ακαδημίες του Απόλλωνα Πάτρας και φυσικά τους φιλάθλους μας που παρακολούθησαν την εκδήλωση. Η παρουσία όλων ήταν σημαντική σε μια περίοδο που ο Σύλλογος βρίσκεται σε φάση ανασύνταξης και χρειάζεται περισσότερο από ποτέ άλλοτε την πόλη στο πλευρό του.
Ευχαριστούμε ακόμα το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών για την συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων του στην εκδήλωση και τους χορηγούς: Ζαχαροπλαστεία Λοτσάρης και Μυλωνάς, την Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ, το φωτοτυπικό κέντρο Παπαπαύλου και το διαφημιστικό γραφείο Emphasis.

Βραβεύσεις
Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Απόλλων Πάτρας τίμησε την ομάδα Νεανίδων του Συλλόγου στο βόλεϊ για την πρόκριση στα τελικά του Πανελλήνιου και την δεύτερη θέση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, και αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Συγκεκριμένα βραβεύθηκαν οι: Βασιλική Αρβανιτοπούλου, Μαριάτη Κανελλοπούλου, Μαριάντζελα Κάνιστρα, Κατερίνα Παϊσίου, Αναστασία Παπαγιάννη, Δημήτρης Τσιχλιάς, Φώτης Οικονομόπουλος, Θανάσης Μητρόπουλος και Βαγγέλης Κανελλόπουλος”.

.
Διαβάστε ακόμη…