«Ένα νησί – Μία ομάδα», το σύνθημα του ΒΑΟΛ για τη νέα περίοδο

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου για τον ΒΑΟΛ Χίου και οι διοικούντες τον νεοφώτιστο σύλλογο με μότο «Ένα νησί – Μια ομάδα» καλούν τον κόσμο της ομάδας και υπόσχονται νέες αξέχαστες στιγμές… Την στιγμή μάλιστα που θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ του κεντρικού και βόρειου Αιγαίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του ΒΑΟΛ Χίου για την περίοδο 2017 – 2018. Με κεντρικό σύνθημα “Ένα νησί – Μια ομάδα” οι κάρτες που θα συνοδεύσουν το ταξίδι του Βούρειου στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία Ανδρών κοστίζουν 50€ και παρέχουν πολλά προνόμια στους κατόχους τους. Κατ’ αρχήν είναι εξασφαλισμένη η ελεύθερη είσοδος στους 13 εντός έδρας αγώνες του ΒΑΟΛ Χίου στη Γ΄ Εθνική. Εκτός από αυτό η ελεύθερη είσοδος ισχύει για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΒΑΟΛ σε τοπικό επίπεδο (Κύπελλο Ανδρών, Πρωτάθλημα – Κύπελλο Γυναικών) ενώ η κάρτα διαρκείας έχει και τον ρόλο εκπτωτικής.

Ήδη ο χορηγός έκδοσης (Αθλητικά Είδη Fair Play) προσφέρει έκπτωση 20% για αγορά προϊόντων στους κατόχους της κάρτας, ενώ σε λίγο καιρό θα καταρτιστεί μια λίστα με καταστήματα και επιχειρήσεις που θα προσφέρουν αντίστοιχες εκπτώσεις στους κατόχους της κάρτας διαρκείας του ΒΑΟΛ Χίου. Αποκτήστε λοιπόν τη δική σας κάρτα και πιάστε θέση στην χιώτικη εξέδρα κερδίζοντας μοναδικά προνόμια. Άλλωστε αυτή τη φορά η Χίος έχει τη μοναδική ευκαιρία να παραμείνει ο μοναδικός εκπρόσωπος του Κεντρικού και Βόρειου Αιγαίου στο μπάσκετ σε εθνικό επίπεδο και η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί. Ας στηρίξουμε λοιπόν, στην πράξη, το δύσκολο φετινό εγχείρημα και ας αποδείξουμε πως τη φετινή περίοδο πραγματικά θα είμαστε …ένα νησί – μια ομάδα !!!»

Γράφει ο Ιωάννης Νοταράς