Έντυσε στα “μπλε” τον Γιώργο Μανάκα ο Οίακας Ναυπλίου

“Μετακόμιση” περίπου 826 χλμ. για τον Γιώργο Μανάκα, ο οποίος άφησε την Κομοτηνή και τον ΓΑΣ Ελευθερούπολης και τη νέα περίοδο θα φορά τα “μπλε” του Οίακα Ναυπλίου. Ο ύψους 2,03 παίκτης την περασμένη περίοδο ήταν ένα από τα πρώτα “βιολιά” της Ελευθερούπολης στην πορεία της για τον τίτλο, με 11,6 πόντους μ.ο., ενώ ήταν σημαντική η προσφορά του στον τομέα των ριμπάουντ.

Η ανακοίνωση του Ναυπλίου με την οποία καλωσορίζει το νέο απόκτημα αναφέρει:

“Ο Οίαξ Ναυπλίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Γιώργο Μανάκα. Ο νέος παίκτης της ομάδας μας είναι γεννημένος το 1997. Έχει ύψος 2,03 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5».

Ο Γιώργος Μανάκας ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες της ΑΕ Κομοτηνής, όπου έπαιξε και στο ανδρικό της μέχρι και το 2013. Το 2014 πήρε μετεγγραφή στον ΓΑΣ Κομοτηνής όπου αγωνίσθηκε στην Β΄ Εθνική. Το 2015, λόγω σπουδών , πήγε στην Καβάλα και αγωνίσθηκε στην Γ ‘ Εθνική με την φανέλα της Αγίας Βαρβάρας. Το 2016 αγωνίσθηκε με τα χρώματα της Ένωσης Καβάλας στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Έρχεται στην ομάδα μας από τον Γ.Σ Ελευθερούπολης όντας πρωταθλητής Γ’ Εθνικής.

Ο Οίακας Ναυπλίου καλωσορίζει στην οικογένεια του τον Γιώργο Μανάκα και του εύχεται υγεία και μόνο επιτυχίες με την ομάδα μας”.

.
Διαβάστε ακόμη…