Έσπερος: Αιχμές για Δάγλα, αναλαμβάνει ο Κωνσταντινίδης

“Επεισοδιακό” ήταν το… διαζύγιο του Έσπερου με τον Αλέκο Δάγλα.

Ο σύλλογος της Καλλιθέας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους με μία αιχμηρή ανακοίνωση, ενώ επί της ουσίας προανήγγειλε και τον ερχομό του Μάη Κωνσταντινίδη μέσω σχετικής ανάρτησης στο Facebook.

Η ανακοίνωση για τον Δάγλα:

«Ο ΠΟΚ Έσπερος ανακοινώνει την αιφνιδιαστική αποχώρηση του προπονητή Αλέκου Δάγλα από την ομάδα μπάσκετ των ανδρών.

* Σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν στη Β’ Εθνική και σ’ ένα χρονικό σημείο που ο Έσπερος είχε βρει τις αγωνιστικές ισορροπίες του, κατακτώντας σημαντικές νίκες, ο έμπειρος κόουτς επέλεξε να εγκαταλείψει την προσπάθεια και μαζί τους παίκτες του, αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε από τον Πρωτέα Βούλας.

* Ο Αλέκος Δάγλας ήταν ο άνθρωπος που ο Σύλλογος εμπιστεύτηκε το καλοκαίρι προκειμένου να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο των προηγούμενων ετών και με δικές του επιλογές να χτίσει πάνω σε αυτό. Στηρίχθηκε μάλιστα στα δύσκολα και έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης παρά το αρνητικό ξεκίνημα. Αντ’ αυτού προτίμησε ένα διαφορετικό εργασιακό περιβάλλον, λειτουργώντας με το προσωπικό συμφέρον του.

* Επειδή ο Έσπερος ήταν ανέκαθεν και παραμένει πάνω από πρόσωπα και συμπεριφορές, κοιτά ήδη την επόμενη ημέρα και αφήνει στην κρίση των άλλων ο,τι μεσολάβησε έως ότου φτάσουμε στο διαζύγιο.

* Να ‘ναι σίγουροι οι πιστοί φίλαθλοι μας, άνθρωποι αυθεντικοί, ότι η διοίκηση του Εσπέρου και η επιτροπή μπάσκετ θα πράξουν τα δέοντα για τη διάδοχη κατάσταση, βρίσκοντας τη λύση που επιβάλλεται από τις περιστάσεις και τις ανάγκες, χωρίς να χαθεί χρόνος.

* Ευχαριστούμε τον Αλέκο Δάγλα για όσα έδωσε σε αυτό το μικρό διάστημα παραμονής στην ομάδα μπάσκετ και του ευχόμαστε ο δρόμος που διάλεξε να τον οδηγήσει στον προορισμό που όντως επιθυμεί. Εμείς θα τον περιμένουμε να τον συναντήσουμε ξανά στον αγώνα του β’ γύρου, μιλώντας μαζί του πρόσωπο με πρόσωπο κι όχι δια τηλεφώνου».

Η ανάρτηση για τον Κωνσταντινίδη: