Έστειλε τα… προσκλητήρια ο Κατσικάρης στους διεθνείς της Ρωσίας

Τα… προσκλητήρια με αποστολέα τον Φώτη Κατσικάρη προς τους διεθνείς της εθνικής Ρωσίας ήταν λίγο-πολύ δεδομένο ποιους θα είχαν αποδέκτες. Απλώς απέμενε να επιβεβαιωθεί. Κι αυτό έγινε, με τον Έλληνα προπονητή να στέλνει τις προσκλήσεις σε όλους, πλην των Κιριλένκο, Κριάπα και Καούν, οι οποίοι και δεν θα βρεθούν στη Σλοβενία.

Ο Κατσικάρης μιλώντας για τις συγκεκριμένες απουσίες ανέφερε ότι είναι μία «πρόκληση», αλλά πρόσθεσε ότι έχει συνηθίσει να δουλεύει σκληρά και να παλεύει. Όπως, άλλωστε ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός της εθνικής Ρωσίας και συνηγόρησε κι ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας Αλεξάντερ Κρασνένκοφ στόχος στο επικείμενο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας είναι να δοθεί περισσότερος χρόνος σε νέους παίκτες. «Βασικός μας στόχος είναι να χτίσουμε μία δυνατή ομάδα», πρόσθεσε ο Κατσικάρης, ο οποίος περιμένει πλέον πολλά απ’ τον Αλεξέι Σβεντ των Τίμπεργουλβς, αλλά κι απ’ τους Φριτζόν και Μόνια, με την προετοιμασία να ξεκινά στις 22 του Ιουλίου.

Οι «εκλεκτοί» που κάλεσε ο Κατσικάρης είναι: Σβεντ, Μοζγκόφ, Φριτζόν, Κχοστόβ, Μόνια, Ζουκανένκο, Γιάλτσεβ, Πονκρασόφ, Βορόνιν, Βοροντσέβιτς, Σοκολόφ, Γκριγκόριεφ, Μπίκοφ, Λικχοντέι, Αντόνοφ, Μπαλάσοφ, Κουλάγκιν και Καράσεφ.